Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagyok és kövér. Az ilyen lányoknak semmi esélyük pasit találni?
Vannak csúnya és kövér pasik akiknek semmi esélyük szép nőt találni.. És hogy ne maradjon senki egyedül szépnőknek széépasik
csunya,kövérnőknek csunya, kövér pasik
Szóval a te kategóriádba keress.
Szerintem
Fogyjál le, csinosítsd magad.
A férfiaknak nem kell csúnya dagadt nő, csak azoknak akiknek nem jut más.
Tegyél ellene.
nincs olyan hogy ronda ember,csak elégedetlen!!
tudom,hogy nehéz ezt mondani,főleg ha nem látod magad szépnek,de kell az önbizalom, mert ha magabiztosnak érzed magad akkkor az kihat a kisugárzásodra,és ez más emberekben is jobb érzést kelt mint egy önbizalomhiányos ember. fel a fejjel biztos h van valaki a világon akinek te vagy a legszebb;)
Legyél kevésbé csúnya és kevésbé kövér! :)
Most biztosan azt gondolod, hogy viccelek, talán átfut az a gondolat is benned, hogy ez nem így működik. Ha így van, erre csak azt tudom mondani, hogy de igen, így működik. Ez a tapasztalat. Aki valamiért nem akar változni, változtatni, annak ezer oka, indoka és kifogása lehet erre. Aki akar, az túlteszi magát ezeken. Talán nem lehetsz döntős a világszépe választáson, és sosem leszel anorexiás, mert más az alkatod. De a lehetőségeidet kihasználhatod. Ha akarod.
Mért ne kéne dagadt nő? van aki kifejezetten arra bukik. Mondjuk nem értem, de ha az jó neki akkor rajta.
Amúgy kérdező: Tegyél ellene! sportolj, egyél egészségesen, ne zabálj annyit, és foglalkozzál magaddal
sajnos az én "kategóriámban" lévő pasik nem tetszenek. mert hiába vagyok kövér, nem bírom a kövérséget - ezért saját magamat se. ezen talán lehetne segíteni, de a csúnyaságon nem. és igen, kedves vagyok meg minden, de most komolyan, szerintetek ez kit érdekel? :))
próbálok fogyni, több-kevesebb sikerrel, de azt nem mondhatnám, hogy zabálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!