Mikor lesz már az alacsony lányoknak esélyük a modellkedéshez?
Soha. -.-
Amúgy ezen már nem egyszer gondolkodtam én is, nem mintha modell akarnék lenni, vagy valami.
De a duci csajok lelkét ápolgassuk, hozzunk rendeletet minimum súlyra vonatkozóan, stb. Én meg hallgassam mindig, mindenhol, hogy kicsi vagy, törpe vagy, mikor fogsz már megnőni (20 elmúltam...), stb. Szerintem semmivel nem jobb az önértékelésemnek, mint a nagyobb daraboknak azt hallgatni. Life sucks.
Amúgy arra hivatkoznak, hogy a magas lányok ugye magasabbak és jobban látszik rajtuk a ruha. Meg a ruhákat egy méretben készítik és passzolni kell abba, stb. Mondjuk azért a színpadtól x méterre nem hiszem, hogy az a 10-15 centi akkora különbséget eredményez. Tesóm épp a minap mondta, hogy szerinte alig van különbség anyám meg köztem (anyám a tipikus csontos modell alkat, én meg 162centivel nyomulok. :D)
De ha valamiért véletlen divattervezőnek állnék, én csakis csinos, kicsi csajokkal fogok dolgozni, megígérem. :D
nahh az utolsó mondatod mekkora baromság :O:O:O:@....már hogy állna jobban egy magas csajon minden jobban ? nem is értem...mért áll jobban egy csontos nagyon vékony formátlan lányon mint egy kb 165 centis jó testű szép arcú csajon ???
ennyi erővel ruhafogason is bemutathatnák a ruhákat mivel mindegyik modellnek ugyanolyan teste van ,semmi domborulat csak csont és bőr...tisztelet a kivételnek (fehérnemű modellek/Victoria secret)
pl: [link]
VS.
ne mond már h szted az első jobban néz ki...
11:53
Nem azt mondtam,hogy egy alacsony lány nem lehet csinos.Egy hétköznapi farmer-póló vagy szoknya-póló kombináció ugyanolyan jól áll egy alacsony lánynak.De a kifutokon inkább estélyi, koktélruhákat szoktak bemutatni, nem hétköznapi viseleteket, ezek viszont jobban állnak a magas lányoknak.Mint mondtam, ez van. Változtatni nem nagyon tudsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!