Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mikor lesz már az alacsony...

Mikor lesz már az alacsony lányoknak esélyük a modellkedéshez?

Figyelt kérdés
Az alacsonyabb lányoknak is kéne valami, ha már van plus size modell, sok alacsony lányt(modellekhez képest alacsony) ismerek akik szépek, és vékonyak, de sajnos nem érik el a 170cm...
2011. jún. 28. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyitsz egy modellügynökséget és táráámmm...
2011. jún. 28. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Amúgy meg ki mondta hogy nem lehet ?:D
2011. jún. 28. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
mert ez így van...tényleg nincs esélyünk :(... regisztrálva vagyok egy fotómodell-hostess ügynökséghez ahol elküldik mindig h milyen munkák vannak kilátásban és h mi kell hozzá .és egy egyszerű bikinis fotózáshoz is kitétel a min 173 centi meg ilyenek :/... tehát esély sincs...pedig én ezidáig abban a hitben voltam hogy fotómodellnek mehet alacsony lány..hát nem...kivéve ha ismert (celeb) csajról van szó..
2011. jún. 28. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
84%

Soha. -.-

Amúgy ezen már nem egyszer gondolkodtam én is, nem mintha modell akarnék lenni, vagy valami.

De a duci csajok lelkét ápolgassuk, hozzunk rendeletet minimum súlyra vonatkozóan, stb. Én meg hallgassam mindig, mindenhol, hogy kicsi vagy, törpe vagy, mikor fogsz már megnőni (20 elmúltam...), stb. Szerintem semmivel nem jobb az önértékelésemnek, mint a nagyobb daraboknak azt hallgatni. Life sucks.

Amúgy arra hivatkoznak, hogy a magas lányok ugye magasabbak és jobban látszik rajtuk a ruha. Meg a ruhákat egy méretben készítik és passzolni kell abba, stb. Mondjuk azért a színpadtól x méterre nem hiszem, hogy az a 10-15 centi akkora különbséget eredményez. Tesóm épp a minap mondta, hogy szerinte alig van különbség anyám meg köztem (anyám a tipikus csontos modell alkat, én meg 162centivel nyomulok. :D)

De ha valamiért véletlen divattervezőnek állnék, én csakis csinos, kicsi csajokkal fogok dolgozni, megígérem. :D

2011. jún. 28. 11:26
 5/10 anonim ***** válasza:
32%
Soha.Minden állásban vannak követelmények, egy olyan szakmában, ahol minden a kinézetről szól,ott meg pláne.A divatiparban nem a diplomákat, meg szakmai tapasztalatokat kell felmutatni, hanem a magasságot, az arcot, a bőrt, és ugy egyéébként mindent.Egy magas lányon minden ruha jobban áll, mint egy alcsonyan.Ez van.
2011. jún. 28. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:
82%

nahh az utolsó mondatod mekkora baromság :O:O:O:@....már hogy állna jobban egy magas csajon minden jobban ? nem is értem...mért áll jobban egy csontos nagyon vékony formátlan lányon mint egy kb 165 centis jó testű szép arcú csajon ???

ennyi erővel ruhafogason is bemutathatnák a ruhákat mivel mindegyik modellnek ugyanolyan teste van ,semmi domborulat csak csont és bőr...tisztelet a kivételnek (fehérnemű modellek/Victoria secret)

pl: [link]

VS.

[link]

ne mond már h szted az első jobban néz ki...

2011. jún. 28. 11:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Nm véletlenül lett ilyen az elvárt modell alkat, ilyen volt és ilyen is marad, a plus size modelleknek sincs semmi esélyük igazi, nagy divatcégek főbemutatóin. Egyszerűen az alacsony lányokon nem úgy állnak a ruhák, ahogyan azt elvárják, és a kifutón sem úgy mutatnak, ráadásul ilyenkor az "elérhetetlenség" közvetítése a cél, azt pedig nem hétköznapi lányokkal fogják prezentálni. Vannak kivételek is (pl. Kate Moss-168 cm).
2011. jún. 28. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez egyébként olyan kérdés, hogy "Miért nem lesz (jó) mérnök, aki sz*r matekból meg fizikából?", egyszerűen a modell szakmában bizony szükség van ezekre a külsőségekre, aki nem született erre alkalmasnak az ne legyen modell, épp úgy, aki rossz matekból, az ne legyen mérnök.
2011. jún. 28. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Hát ezt én se értettem meg soha. Szerintem az alacsonyak között is vannak gyönyörű nők, akik versenyezhetnének a magasakkal. Szerintem formásabbak is.
2011. jún. 28. 13:45
 10/10 anonim ***** válasza:
0%

11:53

Nem azt mondtam,hogy egy alacsony lány nem lehet csinos.Egy hétköznapi farmer-póló vagy szoknya-póló kombináció ugyanolyan jól áll egy alacsony lánynak.De a kifutokon inkább estélyi, koktélruhákat szoktak bemutatni, nem hétköznapi viseleteket, ezek viszont jobban állnak a magas lányoknak.Mint mondtam, ez van. Változtatni nem nagyon tudsz rajta.

2011. jún. 28. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!