Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fene vigye, a mai lányoknak semmi sem jó?!
A fene vigye, a mai lányoknak semmi sem jó.. :)
Ott kezdődik, hogy elég "pici lyukú a rostám", tetovált, piercinges, csitri, p.csás kinézetű lányok nem igazán mennek át rajta. Nekem valahogy a természetesség a "fétisem", természetesen szép lányokon akad meg a szemem. Róluk viszont sokszor kiderül, hogy vagy nem normálisak, vagy buták, esetleg szélsőségesek, pénzéhesek... egyszerűen nem normálisak, na!
Szerintem nem nézek ki rosszul, okos vagyok, és a cipőfűzőm is egyedül kötöm be 27 évesen... :) De most viccen kívül, azt hiszem, megtehetem, hogy valamilyen szinten "válogassak", mégsem olyan a külső-belső felhozatal, ami megfelelne.
Létezik olyan lány, aki nincs agyonsminkelve, nem jár mindig tűsarkúban és (bőr) miniszoknyában, nem minden 2. szava "ba.szdmeg", esetleg valamilyen szinten vallásos, okos, értelmes és van benne "tűz"?
Persze... ez egy olyan metszet, ami térben nem létezik, max. csak időben? :) áh, csak azért nem akarok csajt, hogy _legyen_..
Hát ez szép litánia volt, kedves Gábor. Okoljuk mindenért a "sötét erőket"? "Gyermeki, ártatlan" lányokat akarsz?
Én nem tartom magam "agymosottnak". A médiával évek óta alig foglalkozom, régebben is inkább szerettem olvasni, irodalmi, történelmi műveket. De bevallom,néha nagyon nem tetszett, amit a nőkről írtak ezekben. :)
Még televíziót is elvétve nézek, magazinokat pedig abszolút nem vásárolok. Mégsem kívánnék ebből a "sötét" világból visszaköltözni, mondjuk nagyanyám korába, vagy a középkorba. Nem vagyok "nagyra" a több diplomámmal- csupán örülök, hogy már lehetnek elvárásaim, vagy eltarthatom magam.
Szóval, az én véleményem: az viszi tovább a következő generációt, aki fel tud nőni a "felnőtt" Nőkhöz is.
Csak azért, mert a hozzászólásod enyhén kétértelmű. És tényleg ne értsd félre: nem úgy írom neked ezeket, hogy bulikba tökrészegre innám magam, vagy egész nap plázákban lógnék.
Tanultam, és most dolgozom, igyekszem értékeket teremteni magam körül. :)
Litania?:) Mindekinek adott a lehetoseg kifejezni velemenyet egyeni szempontok alapjan. Ha a kozossegi szempontokat vesszuk szemugyre, akkor mindket nemnek rengeteget kell meg tanulnia. Errol hirtelen az elferfiasodott nok, es elnoisedett ferfiak kepe ugrik be. Ki, kicsoda valojaban?
Fel kene noni egy nohoz? Ez tetszik. Azert a nagy cseperedesi hullambol a noket se feljtsuk ki. Sokak meg a bravo ujsag szinvonalanal ragadtak le. Az evek soran levonva a megfelelo konzekvenciat, arra jutottam, hogy "altalaban" egy idovel a nonek soha nem jo ugy ahogy van. Pl. Ha irodalom tanar a tarsa egy szep napon ra fog jonni, hogy neki olyan pasi kell aki kisse ferfiasabb megjelenesu, hatarozottabb, egy koszos olajos szerelo- overalban hanyat vagja a mosogep tetejen. Ha ilyen tipusu parja van, akkor az lesz a baja, hogy a manus folyton a szexre gondol, sokat dolgozik, nem erzelmi tars, az autokat jobban szereti, koszos a keze...ha bankar, imponalo lesz neki a titulusa, csak az a sok csinos titkarno ne lenne ott..a parja folyton ertekezletekre jar, repi vacsorakra vonszolja, a kadban is a tozsde ertekeket bogarassza tabletjen stb...de a helyi fitnessz edzo nagyon meno, izgalmas gyerek, akinek a motorjan orulten lehet szaguldozni...megannyi variacio,es az esetek tobbsegeben sajna a nonek nem lesz eleg amit hosszu tavon kaphat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!