Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hgyha nem jönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hgyha nem jönn össze semmi lányügyileg? Pedig nem vagyok, se bunko, nem cigizek, nem iszom, nem is vagyok csúnya, és azt nem értem hgy miért nem kell a lányoknak egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés
Mert tényleg a lány kedvéért bármit megtennék szoval nem is siettetném a dolgot hanem csak menne minden a rendes kerékvágáson!
2011. júl. 4. 22:52
 1/7 Joco901019 ***** válasza:
Csajokon nem lehet kiigazodni. Én is látok sok jó csajt bunkó paraszt beképzelt pasival, akik isznak és cigiznek, mint a gyárkémény.
2011. júl. 4. 22:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Azért bármit megtenni se jó egy csajért. Ugyanúgy egy csajnak is jó, ha ki kell érdemelnie a szeretetedet. Ha nagyon megteszel érte mindent, az ijesztő lehet, felelősséggel jár, olyan, mintha kötelező lenne neked ezt ilyen intenzitással viszonozni. Tudom, hogy erre jönni fog a "milyen hülyék a csajok"-duma, de attól ez még így van. Meg kell találni az arany középutat.
2011. júl. 4. 23:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérdező: nem vagy egyedül. Nekem se sikerült még egy normális kapcsolatot összehozzak, amikor nem iszom, nem cigizek, van már jövő tervem és hasonlók
2011. júl. 4. 23:03
 4/7 mimano ***** válasza:
Kérdező, a hozzáállásoddal van gond. Ne legyél ennyire papucs.
2011. júl. 4. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:

én csak bunkokkal találkoztam :S mint ha kerülnének a normálisak..jo lenne egy normálissal ismerkedni. irhatsz rám privit

18/l budapest

2011. júl. 5. 03:27
 6/7 A kérdező kommentje:

Akkor sorrendbe megyek: Jocó: É pp erről beszélek!! :S

mimano:nem vagyok papucs csak már nem is tudom hgy a lányok milyen pasit akarnak és ezért írtam azt hgy megtenék érte mindent. És a többiekre azt írnám hgyén épp a középutat akarom megtalálni hgy nekem is jó legyen meg a lányoknak is!!

2011. júl. 5. 10:02
 7/7 anonim ***** válasza:
HA jó csajt látok leütöm a bunkó pasiját hogy énlegyek az a bunkó aki az övé :D
2011. júl. 7. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!