Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fene vigye, a mai lányoknak semmi sem jó?!
A fene vigye, a mai lányoknak semmi sem jó.. :)
Ott kezdődik, hogy elég "pici lyukú a rostám", tetovált, piercinges, csitri, p.csás kinézetű lányok nem igazán mennek át rajta. Nekem valahogy a természetesség a "fétisem", természetesen szép lányokon akad meg a szemem. Róluk viszont sokszor kiderül, hogy vagy nem normálisak, vagy buták, esetleg szélsőségesek, pénzéhesek... egyszerűen nem normálisak, na!
Szerintem nem nézek ki rosszul, okos vagyok, és a cipőfűzőm is egyedül kötöm be 27 évesen... :) De most viccen kívül, azt hiszem, megtehetem, hogy valamilyen szinten "válogassak", mégsem olyan a külső-belső felhozatal, ami megfelelne.
Létezik olyan lány, aki nincs agyonsminkelve, nem jár mindig tűsarkúban és (bőr) miniszoknyában, nem minden 2. szava "ba.szdmeg", esetleg valamilyen szinten vallásos, okos, értelmes és van benne "tűz"?
Persze... ez egy olyan metszet, ami térben nem létezik, max. csak időben? :) áh, csak azért nem akarok csajt, hogy _legyen_..
Miert haragudnek? Mint mondtam, meg kell hagyni minden embernek a szabad velemeny nyilvanitast. Probalok arra koncentralni amit szeretnek, de az nem jelenti azt, hogy az altalam ismert rossz tapasztalatokat azonnal elfelejtem es homokba dugom a fejem. Nem vagyok en strucc:) Ugy hiszem muszaj beszelni roluk, mert valoszinuleg nagy szazalakban a jovoben elo fognak fordulni a kornyezetunkben olyan holgyek, akik az iment targyalt szuroimen azonnal fennakadnak. Ha nem lennenek rossz tapasztalataim azonnal csapdaba kerulnek. Olyan lanyt szeretnek,akire ezek a tulajdonsagok, attitudok nem jellemzok. "Szóval neked olyan "nö" kellene, aki töled függ és mindenre bólogat?"
Bizonyos romantikus es "tuzes" szituaciokban kifejezetten elonyt jelent a bologato hableany vizioja:) A poenkodast mellozve, szerintem ha egy lany szelid, nem kovetelozik, es nem a bukszat nezi, attol meg tolem fuggetlen lehet es bologatnia sem kell. Akar ertelmes is lehet anelkul, hogy mindenre bologatnia kellene. Bar lehet ,hogy tevedek.
A bevandorlo reszre most nem referalok.
Remelem nem fogsz megsertodni, de az ilyen holgyeket nevezem emancipuxxinak.
Szempontjaim szerint akkor no egy no, ha ideje nagy reszet a csaladjaval tolti. Ergo kb. 4 ora munka egy munkahelyen eleg egy no szamara. Ha valakit a karrier ennyire boldogit, am legyen.
Amikor egy no ellatja a csaladot, a haz koruli dolgokat rendben tartja, netan kerteszkedik, akkor eljutott a szamomra kivanatos statuszba. Ezeket a dolgokat a no es ferfinak kozosen kell csinalnia. A no teremtse meg a hazban/lakasban a meghittseget, harmoniat. Azt a not, akinek figyelme folyton az allasan van, inkabb meghagyom egy olyan pasinak, akit szintem beszippantott a businnes vilag. Ketlem, hogy napi 8-10 ora munka utan +utazas egy no vidaman, konnyeden meg tudja teremteni az otthon meleget, es gyereket tud neveleni. (nem azt jelenti, hogy bedobom az oviba) Es ha sikerul neki, akkor tuti, hogy valaminek a rovasara tortenik mindez. Az eletben mindenert fizetni kell.
"nem egy férfi elégíti ki én saját magam" erre szoktam mondani, h az ilyen holgy maradjon maganak:) Nincs harag ugye?
Esetleg feltunhetett volna, hogy a valasok szama, a "hatartalan noi ontudat " a szufrazsettek megjelenese ota valtozott meg, fejlodott negativ iranyba? Vajon honnet jottek ok? Hipp, hopp...csak ugy lepottyantak, mint 9/11 ben a repulok. Szabadsag, egyenloseg, testveriseg szoveget, es a felbujto tamogatast bizony egy "erdekes" szervezettol kaptak, akiket nem fogok most a nevukon nevezni. A lenyeg, hogy szep lassan, alattomosan atformaltak a noket. Cirka 100 ev elegnek bizonyult a "csoport" szamara. Ettol fuggetlenul bizonyos dolgokban egyet is ertek a zsettekkel. A tartos /tulzott/ ferfi energia, uralom szinten nem kivanatos. Valoban helytelen dolgokat tettek az akkori ferfiak, de a tarsadalom mar reg atesett a lo masik oldalara. (szuletett felesegek sorozat, ahol a filmet forgattak, a helyi valasok szama 40%-al emelkedett) Vegul a szufrazsettek hatasos belepoje ota sikerult elerni, hogy most mar arra buszkek a nok, hogy egy munkaadonak guriznek 8-10 orat:), vagy arra, hogy hany ceguk mukodik. Sajnos bevettek a nagy dumat, mert mar a legtobbjuk regen elveszitette a gyokereit az oriasi media haboruban. Szamos ember reakcioja az szokott lenni 10,20, 50 ev mulva, hogy miert nem szolt valaki? Miert nem figyelmeztette oket senki? Hat en ezt megtettem par helyen, de altalaban nem hisznek nekem. Ezzel a problemaval viszont nem nekem kell doglozni magamban.:) Koszonom a ferfiak neveben, hogy hianyossagainkra felhivtad a figyelmunket.
Tegnapi voltam. 28 éves vagyok. Szerintem nem férfiasodnak a nők, csak lehetőségük van olyan dolgokat kibontakoztatni a természetükben, ami eddig "tiltott" volt számukra. Határozottnak, önállónak lenni. Bár régen is ment ez "fű alatt", nagymamám korában is voltak talpraesett asszonyok. :)
Én tökéletesen elégedett vagyok a férfiideálommal, nem panaszkodom mindenkire: nem olyan társat szeretnék, akire egyoldalúan csak én nézek fel, vagy rá hagyatkozok "gyámoltalan "gyenge" nő módjára". :)
Elfogadó társ kell nekem, akit értékelek, bevallom, fontos a külső is, a vékony, finom férfiak tetszenek. :)
Az elvárásom nem a nagy vagyon, vagy szuperintelligens agy- tudjak vele beszélgetni, osszuk meg a házimunkát, legyenek közös programok.
Kiválóan működik. :)
"Szex közben muszáj éreznem a férfi dominanciáját, mert ha az nincs, akkor semmi értelme az egésznek!"
Nekem pl ez se kell (sőt, inkább fordítva tudom élvezni) :)
És fantasztikus az egész! :)
"Domináns, erös és céltudatos vagyok. Ezt elvárom a férfitöl is! A munkám megköveteli tölem a hidegséget és a dominanciát, az irányítást, ezért szeretném azt, ha a férjem dominánsabb lenne, mint én. "
Ez meg főleg fura nekem. Én is ez a típus vagyok, de számomra "ellentmondás"- sehol sem igénylek dominánsabbat. :)
Nem nyomok el senkit, de dominánsként érzem jól magam az élet minden területén. Évek óta tökéletesen működik (sőt- mindig jobban buktak rám, mint a többi nőre).
38 Én meg pont úgy, ha a másik "kiszolgáltatott" kicsit. :D (Előbbi nő voltam).
De nagyon szokták csípni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!