Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fene vigye, a mai lányoknak semmi sem jó?!
A fene vigye, a mai lányoknak semmi sem jó.. :)
Ott kezdődik, hogy elég "pici lyukú a rostám", tetovált, piercinges, csitri, p.csás kinézetű lányok nem igazán mennek át rajta. Nekem valahogy a természetesség a "fétisem", természetesen szép lányokon akad meg a szemem. Róluk viszont sokszor kiderül, hogy vagy nem normálisak, vagy buták, esetleg szélsőségesek, pénzéhesek... egyszerűen nem normálisak, na!
Szerintem nem nézek ki rosszul, okos vagyok, és a cipőfűzőm is egyedül kötöm be 27 évesen... :) De most viccen kívül, azt hiszem, megtehetem, hogy valamilyen szinten "válogassak", mégsem olyan a külső-belső felhozatal, ami megfelelne.
Létezik olyan lány, aki nincs agyonsminkelve, nem jár mindig tűsarkúban és (bőr) miniszoknyában, nem minden 2. szava "ba.szdmeg", esetleg valamilyen szinten vallásos, okos, értelmes és van benne "tűz"?
Persze... ez egy olyan metszet, ami térben nem létezik, max. csak időben? :) áh, csak azért nem akarok csajt, hogy _legyen_..
"Szerintem nem nézek ki rosszul, okos vagyok, és a cipőfűzőm is egyedül kötöm be 27 évesen..."
"A fene vigye, a mai lányoknak semmi sem jó..."
mondjuk ezért tűnsz butának és értelmetlennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!