Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A fene vigye, a mai lányoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fene vigye, a mai lányoknak semmi sem jó?!

Figyelt kérdés

A fene vigye, a mai lányoknak semmi sem jó.. :)

Ott kezdődik, hogy elég "pici lyukú a rostám", tetovált, piercinges, csitri, p.csás kinézetű lányok nem igazán mennek át rajta. Nekem valahogy a természetesség a "fétisem", természetesen szép lányokon akad meg a szemem. Róluk viszont sokszor kiderül, hogy vagy nem normálisak, vagy buták, esetleg szélsőségesek, pénzéhesek... egyszerűen nem normálisak, na!

Szerintem nem nézek ki rosszul, okos vagyok, és a cipőfűzőm is egyedül kötöm be 27 évesen... :) De most viccen kívül, azt hiszem, megtehetem, hogy valamilyen szinten "válogassak", mégsem olyan a külső-belső felhozatal, ami megfelelne.

Létezik olyan lány, aki nincs agyonsminkelve, nem jár mindig tűsarkúban és (bőr) miniszoknyában, nem minden 2. szava "ba.szdmeg", esetleg valamilyen szinten vallásos, okos, értelmes és van benne "tűz"?

Persze... ez egy olyan metszet, ami térben nem létezik, max. csak időben? :) áh, csak azért nem akarok csajt, hogy _legyen_..

2012. júl. 7. 14:36
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell ábrándítsalak, nincs tökéletes ember!
2012. júl. 7. 14:49
 12/47 A kérdező kommentje:

Elgondolkodtató? :) Na ne mondd.... annyira szeretem ezt az oldalt, folyton csak a malícia, de legalább szórakoztató.

27 év alatt volt egy több, mint 7 illetve egy másfél éves kapcsolatom. Az utóbbi 1 évre visszamenőleg írtam le a "tapasztalataim".

2012. júl. 7. 14:50
 13/47 anonim ***** válasza:
58%
Ezer ilyen kérdés van... Valamilyen szinten vallásos? Ez mit jelent? Nem járok minden vasárnap templomba, de hiszek. És sok szexre van szükségem... Természetesen szép nö vagyok, nem estem a fejemre, mégsem kellek a pasiknak, mert túl szexéhes vagyok. Pech. 21/N.
2012. júl. 7. 14:50
 14/47 A kérdező kommentje:
Nem is a tökéletes lányt keresem....
2012. júl. 7. 14:51
 15/47 A kérdező kommentje:
:) persze...
2012. júl. 7. 14:52
 16/47 anonim ***** válasza:
36%
Ez tuti kamu, nehogy már pont azért ne kelljen valakinek egy nő mert túl szexéhes...
2012. júl. 7. 14:53
 17/47 anonim ***** válasza:

A vallásoson kívül az összes igaz rám, de emellett az is, hogy makacs vagyok, önző, szétszórt, néha figyelmetlen, ha valamit nem akarok, azt nem is csinálom meg, akaratos vagyok és lusta. Ez van.

16/L

2012. júl. 7. 14:54
 18/47 anonim ***** válasza:

Én mondtam, hogy nincs tökéletes ember, de hagylak ábrándozni... :)

Majd rájössz ám, úgy 40 körül talán...

2012. júl. 7. 14:57
 19/47 anonim ***** válasza:

bírom, hogy magára ismert itt sok lány, megy ám az önreklám :D :D

persze, mindenki szeretne olyan lenni, mint amilyent a kérdező leírt.... :D

2012. júl. 7. 14:59
 20/47 anonim ***** válasza:
Az exem azt mondta, hogy neki elég lenne a heti egy szex is, nekem meg mindennap kell és a pasik azt hiszik, hogy mással is ilyen vagyok, pedig ez nem igaz!!! De ez van! Megijednek tölem, mert elveszem ami nekem jár! Talán majd egyszer találok valakit, aki mindennap megkefél, addig meg marad a vibrátorom. :)
2012. júl. 7. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!