Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a mai tini lányoknak, nekik szó szerint semmi nem jó?
Már régóta szeretnék barátnőt, nem jött össze.
Lányok jöhetnek a építőjellegű kritikák.
17F
így van ez tesó a mai fiatalokat csak a 4 állat érdekli
jaguár a garázsba, medve a szekrénybe, bika az ágyba és a marha aki ezt előteremti
alapjáraton az hogy feltetted a kérdést, és képes lennél megváltozni ennek érdekében, szerintem az egy megbecsülendő dolog :)
nekem alapjáraton van egy mércém, de szerintem nem magas :)
Legyen kedves, oda figyelő, adjon nekem teret, amit én is nyújtok neki, azaz nincs ideg roham ha 5 óra múlva válaszolok egy sms-re, mert hogy dolgom van, vagy h elmegy a haverokkal bulizni, na és? Én is járok erre arra egyedül, mindenkinek kell egy kis magánszvéra :P
Legyen mosolygós, viccelődős, de a komoly fiúkkal sincsen semmi baj.
Ami fontos nekem, az, az, hogy mozogjon, nem szeretem a folyton számítógép előtt ülő pasikat, sportoljon (tehát lehetőleg legyen vékony, ha izmos nem is)
Nekem csak ennyi a lényeg, szerintem nem sok, és még száz ilyen lány mászkálhat az utcán, szóval hajrá :)biztos találsz magadnak is egyet, aki csak és kizárólag érted él
16L
A mai tinilányok értékrendjét és életvitelét kissé elferdítette a média és az idő.
Tedd össze a 2 kezed ha találsz egy normálisat.
Amúgy meg szerintem, felgyújtani a' egészet a g*cibe.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!