Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi jön be a tini lányoknak?
14-16 évesekre gondoltam, mivel én 16 éves vagyok és fiú.
Külső belső tulajdonságok is jöhetnek.
16F
Ahogy szétnézek a mai lányok között: b u z i k.
Az olyan férfiak, akik testresimulós, rózsaszín felsőben járnak, szörtelenítik magukat és "cukker" csillogós fülbevalót viselnek.
Ez sehol sem férfias, de menő és divatos.
Ennyi.
jah és az sem hátrány ha szereti a rockot :)
16/L uccsó voltam
Kérdező!
Ha most megkapod a tuti választ, akkor olyan leszel? Aztán két év múlva megkérdezed, hogy a 16-18 éves lányoknak...
Érted, ugye?
az enyémre kommentelönek
hidd el mostanába az emo a király ! nem nem azért reklámozom mert az vok ! pont ezen vok kiakadva hogy mára az a tuti pasi a csajoknál akiben nincs férfiasság !
akinek a haja az arcába log a pofájába van egy karika és csak rini tud ! XD
lacsiga: pontosan
A 16 éves lánykának: Amikor én 16 voltam, én is beleírtam, hogy szeresse a rockot :P Ma már felnőttem. Most már az előírás: metál XD
(első hozzászóló voltam)
20L
u.i.: Amúgy megkérdezném, hogy te miért is kérdezel ilyesmit? Már csak azért is, mert.. ha 16 éves vagy és csak kicsit is kinyitod a szemed, te is látod, hogy kire tapadnak a kifestett, kistarisznyás ribik a gimiben (:
Ehhez nem kell kódfejtés, max szemüveg (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!