Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi kell a tini lánynak?
Félénk visszahúzódó srác vagyok.
Külsőm, 180cm vékony, kék szem barna haj, és szemüveges vagyok.
16F
hát figyu mivel az igazi külsőd nem tudjuk ezért abban nem tudunk mondani semmit
én csak annyit tudok mondani hogy legyen egy ipodod, legyen a lábadon converse tornacipő és ne legyél szégyenlős.
Nekem tök rendben vagy, csak merd megszólítani a csajokat, mert ők biztos nem mennek oda hozzád!
15/l
Milyen pávák?
Csak nem pua vagy? :P
Ha-ha-ha kedves utolsó! Szaporodnak az ilyen megkeseredett kisfiúk/nagyfiúk, akik azért mert visszautasították őket, azt hiszik minden lány ugyanolyan? Vagy te vagy az aki, hülye kérdéseket rak fel nap, mint nap, amiko arról szólnak, hogy minden lány álszent?
Egyébként, meg így külső alapján (amit leírtál) rendben vagy! :) Nekem bejönnek a szemüveges fiúk, ne kérdezd miért! A lényeg, hogy merj kezdeményezni, lehet, hogy elterjedt manapság az, hogy egy lány is merjen, de szerintem jobb, ha te teszed meg a kezdő lépést. Legyél vicces, kedves és hűséges. A legtöbb NORMÁLIS (nem álszent) lánynak ennyi elég is lesz. De persze, ha neked olyan lány kell, akinek tényleg az a fontos, hogy hány Nike és Adidas cipőd van, meg mennyi pénzed, akkor...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!