Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen minimális keresettel és életszínvonallal kell egy férfinak rendelkeznie, hogy egyáltalán észrevegyék a nők? (30/F)
Lássuk be, kell a pénz az élethez. Kell a pénz ahhoz, hogy minden nap együnk, hogy a számlák be legyenek fizetve, hogy biztos tető legye a fejünk felett. Valamint, ha már dolgozik az ember akkor ne csak ezekért dolgozzon, mert ez befásultsághoz vezet, engedtessék meg, hogy néha-néha belecsússzon lelkiismeretfurdalás nélkül az a tábla csoki, vagy sütemény, sör, kinek mi. Ezek apróságok, amelyek jól esnek a "munkagyümölcseként" nem csak a nőnek, de a férfinak is, ezt azért nem árt, ha belátjuk. Jól eső érzés továbbá, ha pár hónap keserves megvonással (lemondunk a csokiról, sütiről, stb.) ugyan, de sikerül megvenni az új szekrényt, hűtőt, biciklit, egy bármit, ami az élethez kell. Ez is örömet okoz, hiszen volt értelme lemondani a sok ki apró örömről. Megvan a munkagyümölcse. Ez jó érzés nem csak a nőnek, de a férfinak is. Mindehhez kell a pénz. Ezzel újat mondtam, kedves férfiak? Egy újabb nő vagyok, aki beismeri, hogy kell a pénz egy kapcsolathoz? Nem, ez csak racionális gondolkodás. Ezzel pedig a férfiaknak is tisztában kellene lenni. Egy olyan felnőtt, egyedülálló férfinak, aki önmagát tartja el, saját keze által megkeresett pénzéből annak tudnia kellene, mennyi lenne a szükséges pénz, vagy éppen hogyan kell takarékoskodni. Továbbá, mindenkinek legyen az nő vagy férfi, aki ebben az országban ÉL és dolgozik és egyedül tartja el magát tudnia kellene, hogy mit is jelent a magyar fizetés és a magyar árak. Lehet álmodni arról, hogy valaki 100-200 között keres, ez egyre ritkább ezt be kell látnunk. Lehet álmodozni arról, hogy majd a diploma segít a magasabb fizetés eléréséhez, de egyenlőre lassan még a munkába állást sem segíti elő.
Lehet gondolkodni arról, hogy miért van az, hogy minden férfi aki a pénz és a nők viszonyáról panaszkodik, hogyan is kezdi a mondatot? "Miért van az, hogy a nők, akik kicsit is jól néznek ki, mindig a mercis/audis kiscsávó kocsijában ülnek?" Ha olyan nőt vesztek csak észre, aki szemmel láthatóan ostoba az élethez és családjának köszönhetően mindent megkapott ne várjátok, hogy majd az alacsonyabb jussal beéri, mint amit eddig kapott.
A szegény lányok esetében pedig, persze vannak olyan lányok, akik a luxusra vágynak, de elhihetitek nekem, hogy többen vannak azok, akiknek már az is nagy boldogság és luxus lenne, ha egy hónapot nem kell végig izgulni azon, hogy a számla késve lesz befizetve.
Én elismerem, a leggusztustalanabb állatfaj a világon a nő. Pénzért valóban mindenre képes, képes eladni a saját testét is. Képes kihasználni a férfit a pénze miatt, de ezt nem nőnek hívjuk, hanem egészen másnak. Tudjátok minek. Ugyanakkor kedves férfiak Ti sem vagytok különbek ám! Kezdjük ott, hogy lehet jelentkezni, hányan voltatok olyanok, akik szóba sem álltatok a lánnyal a külseje miatt, vagy hány lányt használtatok ki a teste miatt. Hányszor volt olyan, hogy "áhh egy-két numerára jó lesz, aztán majd dobom". És ne mondjátok, hogy nem vagytok ilyenek, akkor nem lenne annyi ostoba lány, aki arról panaszkodik, hogy a pasiknak csak a szexre kell. És ne mondjátok, hogy azok a lányok tényleg csak arra jók, mert buták, felszínesek, stb. Mert ennyi erővel egy nő is mondhatja gazdag apuci egyszem fiára, hogy csak azért kell, mert van pénze.
Ráadásul ne mondja nekem egy férfi se, hogy neki nem fontos a pénz. Ugyanolyan fontos a pénz, mint a nőnek, ugyanis emberek vagyunk.
Kicsit jobban szét kellene nézni a világban és nem csak a kivillanó dekoltázst észre venni, mert csak az egyszerű, nem magamutogató, átlagos nők tudnak olyat írni, mint itt a 100%-ra értékelt válaszadó hölgyek, és le merem fogadni, hogy az utcán ugyanúgy nem vennétek őket észre még rikító kalapban sem.
Annyit még hozzáfűznék, hogy, ha egy férfi képes férfi lenni és megtudja adni a nőnek ami kell, akkor nem csak a pénzét fogja szeretni.
Ezért van egy jó és egy rossz hírem. Ahogy elnézem a mai fiatal generációt (14-20) egyre kevesebb lesz az ilyen "férfi". És mi a jó hír? Egyre kevesebb fiú gyerek születik, tehát pár év múlva kevesebben lesztek. A most születő generációban a nők versenghetnek a férfiak kegyeiért és ritka kincs lesz még a legkoszosabb kőműves is.
És én is nő vagyok.
"Azért van egy jó és egy rossz hírem. Ahogy elnézem a mai fiatal generációt (14-20) egyre kevesebb lesz az ilyen "férfi". És mi a jó hír? Egyre kevesebb fiú gyerek születik, tehát pár év múlva kevesebben lesztek. A most születő generációban a nők versenghetnek a férfiak kegyeiért és ritka kincs lesz még a legkoszosabb kőműves is."
Ez szerintem gyakorlatilag nem jó hír a jelenlegi kérdésben érintett 30 feletti férfiaknak, hiszen már most kiestek szinte a korból, az ő generációs problémájukra nem sok hatása lesz/lehet az 5-10-20 év múlva ifjúkorba lépők demográfiai helyzete :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!