Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17-19 éves lányok! Járnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17-19 éves lányok! Járnátok ti egy 15 éves fiúval? Ha nem miért, ha igen, akkor milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie, hogy egy ennyivel fiatalabb fiúval járjatok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 17:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Pénz.
2011. szept. 1. 17:40
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem!

Az ok egyszerü. Gyerek vagy még. Nincs pedofil hajlam bennünk.

2011. szept. 1. 17:53
 3/16 anonim ***** válasza:

biztos,hogy nem, azért mert a korombeliek,sőt még az idősebbek is elég éretlenek (persze vannak kivételek)

18/L

2011. szept. 1. 18:03
 4/16 anonim ***** válasza:

van egy 17 éves fiú, aki eléggé vonz, de sajna én nem érdeklem. de ő az egyetlen fiú, aki tőlem fiatalabb és járnék vele.

összes többi nem tudja velem elfeledtetni azt, hogy nem ő az idősebb.

L/19

2011. szept. 1. 18:09
 5/16 anonim ***** válasza:

"Az ok egyszerü. Gyerek vagy még. Nincs pedofil hajlam bennünk."

De ugye fordítva teljesen természetes?

Nem ugyanezt a kérdést tetted fel pár napja? A válaszok is hasonlóak. Ha azt látják rajtad, hogy apuci töm pénzzel, akkor leszarják hány éves vagy, simán rád másznak.

2011. szept. 1. 18:45
 6/16 anonim ***** válasza:
Dehogy is.Nem kell nekem gyerek..nem akarok én lenni az anyja.Semmilyen adottsággal nem tud rendelkezni.Tőlem legyen idősebb pár évvel
2011. szept. 1. 22:02
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem vagyok lány, de merem mondani hogy a többség nemet fog mondani. ok egyszerű:

A lányok (tisztelet a kivételnek) mindig is az idősebb pasikra buktak. Másik ok, hogy 19 éves lánynak és egy 15 éves fiúnak teljesen mások az igényei és elvárásai. 3. ok, hogy senki sem akar börtönbe menni fiatalkorú megrontásáért.

2011. szept. 2. 14:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha már itt okoskodsz, tudhatnád, hogy aki elmúlt 14 az legálisan dughat tőle idősebbekkel .
2011. szept. 3. 03:27
 9/16 anonim ***** válasza:

18:03

Te ugyanolyan éretlen vagy, mint a korodbeli fiúk.

2011. szept. 3. 11:43
 10/16 anonim ***** válasza:
nem járnék, mivel nagyon éretlen még. Alapból a fiúk késöbben érők, mint a lányok! nálam 20 évtől felfele jöhet szóba!
2011. szept. 4. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!