Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy sztriptíztáncosnak?
Figyelt kérdés
Nemrég megkeresett egy ezzel foglalkozó cég, hogy a külsőm alapján alkalmas lennék ilyen jellegű munkára, legénybúcsúkra. Holnap este megyek az első személyes találkozóra, de fogalmam sincs, mire számítsak, csak annyit mondtak, vigyek magammal valami dögös ruhát, és cipőt, valamint zenét, ha van. Rögtönöznöm kell majd és eltáncolni egy ilyen sztriptíztáncot? még soha nem voltam ilyen helyzetben..
18/L
2011. júl. 4. 17:25
1/16 anonim válasza:
ez érdekel engem is, majd számolj be róla, h mi volt!
amúgy sztem az számít,h. nagy melleid legyenek, viszonylag jó tested, és szép bőröd, de ez a hely színvonalától függ.
2/16 Smartguy86 válasza:
Én a helyedben nem mennék. Hol kerestek meg? Csak mert így szoktak kezdődni az emberrablós történetek. Aztán már csak egy ukrán lebujban ébredsz majd, hogy pisztolyt szegeznek a fejedhez, és meghalsz, ha nem táncolsz és kefélsz a vendégekkel...
3/16 anonim válasza:
Ha mindenképp menni akarsz, vigyél magaddal egy férfi ismerősödet a biztonság kedvéért!!! Fogadd meg, ha nem akarsz úgy járni, ahogy az előttem lévő írta!!!
4/16 WhiteLabel válasza:
Elmegyek én veled, havi 20%ért:D
Vagy elmegyünk, összeverjük őket, behúzzuk a lóvét és felezünk.
5/16 A kérdező kommentje:
a cégnek saját oldala van, konkrét címet adtak..nem tűnt veszélyesnek..
2011. júl. 4. 17:41
6/16 anonim válasza:
És láttak rólad képet?
Azért vigyázz,senkiben sem lehet megbízni.
7/16 A kérdező kommentje:
igen, láttak. miért?
2011. júl. 4. 17:54
8/16 Smartguy86 válasza:
Aztán mibe kerül csinálni egy honlapot? Belinkeled a honlapjukat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!