Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen tulajdonságokkal kell...

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy sztriptíztáncosnak?

Figyelt kérdés

Nemrég megkeresett egy ezzel foglalkozó cég, hogy a külsőm alapján alkalmas lennék ilyen jellegű munkára, legénybúcsúkra. Holnap este megyek az első személyes találkozóra, de fogalmam sincs, mire számítsak, csak annyit mondtak, vigyek magammal valami dögös ruhát, és cipőt, valamint zenét, ha van. Rögtönöznöm kell majd és eltáncolni egy ilyen sztriptíztáncot? még soha nem voltam ilyen helyzetben..

18/L

2011. júl. 4. 17:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért akarsz idegenek előtt meztelenre vetkőzni? Ne szégyenítsd meg magad légy szíves. Az meg, hogy oldala van neten.... semmit nem jelent.
2011. júl. 4. 22:25
 12/16 anonim válasza:

Szia Kérdező!

Az munkatársam legénybúcsúján már vagy három hete pont ez a cég volt táncolni, nagyon szuper volt, a két lány pedig egészen gyönyörű. Ez már nem az első ilyen bulink volt, de végre valaki nem rohant el, dumálni lehetett velük, fényképezkedni és ha valaki innen akar rendelni, kérje a Zoé nevű csajt, nagyon nyami... A főnök is velük volt, abszolút jó fejként viselkedett, mi nagyon megvoltunk elégedve.

Másrészt aki ezzel akar pénzt keresni, szerintem semmi baj, nem hiszem hogy ha valaki a tescóban gályázik nyolcvanért az jobbat tenne a lelkének.

Majd írd meg milyen volt a próbatánc, kíváncsi vagyok én is!

2011. júl. 5. 12:05
 13/16 anonim válasza:

Mivel régebben dolgoztam ilyen cégnél, talán kicsit jobban belelátok ebbe a témába.

Nem, nem isznak vért, nem rabolnak embereket, sőt nem hallottam arról, hogy csak úgy megkeresnek bárkit táncolás céljából . Általában hirdetésekre jelentkezhetnek a magukat arra alkalmasnak tartók. Akik meg állandóan negatív hülyeségekkel etetik a hozzászólókat, remélem a tengerbiológiai vagy a atomkutatási kérdésekre is ugyanilyen hozzáértéssel válaszolgatnak, valószínűleg hasonlóan kiemelkedő tapasztalattal rendelkeznek eme tárgykörökben is.

Ez a munka sem több vagy kevesebb mint a többi. Hat éves korában persze az ember nem striptease táncosnő akar lenni, mint ahogy valószínűleg gyorséttermi kiszolgáló, humánerőforrás menedzser, vagy sajtkészítő sem. De mivel létező igény van rá, ezért ezt a munkát is elvégzi valaki és láttam, boldogan, örömmel táncolnak, szórakoztatnak ezek az emberek.

2011. júl. 7. 12:43
 14/16 anonim válasza:
Senki nem állította,hogy minden munka veszélyes,de te sem tudhatod,hogy a többi helyen milyen körülmények vannak.Szerencsés voltál,talán Ő nem lesz az.
2011. júl. 7. 16:13
 15/16 A kérdező kommentje:
Szeretnék pontosítani, én jelentkeztem a hirdetésre, amin végül úgy döntöttem, mégsem veszek részt, de minden rendben volt, csak pozitívat tudok mondani a cégről!:)
2011. júl. 12. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:
és mit kellett csinálni?
2011. júl. 12. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!