Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ahhoz, hogy egy csaj bejöjjön a pasiknak milyen belső tulajdonságokkal kell rendelkeznie?
Ne légy színész!
Egyébként, legyen kedves, megbizható és ne primitív.
De mindenkinek más fontos. Ez attól is függ, mit szeretne a másiktól.
Utolsó! Ugyanmár, miért mondasz valótlanságokat? A férfiakat ez abszolút nem érdekli (ahogy a legtöbb női tulajdonság sem), nem is érzékelik egy nőn, hogy őszinte-e vagy éppen színészkedik vagy hazudik stb... a legtöbb férfi ezeket NEM ÉRZÉKELI, és nem is érdekli őket. Tudom, mert én is férfi vagyok. Számtalan olyan nő van, akiről tudom, hogy manipulátor, össze-vissza kavar pasikkal, átveri őket, mégis a pasi 95%-a meg akarja dugni, mert jó csöcsei vannak vagy jó segge és feltűnően öltözködik!
A férfiak - valljuk be - nagyon egyszerű lények, és a nőkben elsősorban nem belső szeretetreméltó lényt keresnek, hanem főleg egy pinát, akit megdughatnak.
Azok a férfiak, akik a nők belső értékeivel, őszinteségével stb.-vel foglalkoznak nagyon ritkák, 100-ból 1 talán, ha van, de a többi 99%-nyi pasinak bőven elég ha jól néz ki egy csaj, nem érdekli a belső tulajdonsága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!