Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen minimális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen minimális keresettel és életszínvonallal kell egy férfinak rendelkeznie, hogy egyáltalán észrevegyék a nők? (30/F)

Figyelt kérdés
Manapság mindent a pénz mozgat, és elsődleges szűrő a nőknél a külső mellett (akár bevallják, akár nem).Lehet forintosítani!

2012. jún. 22. 18:06
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
37%

ma 19:29

Az én százalékom sem értelmességi mutató hanem a páncélzatom állapota! :D Sok idiótával kellett megharcolnom! :D

2012. jún. 22. 22:08
 42/54 anonim ***** válasza:
37%

ma 22:08

Te meg mi a francról beszélsz?! Mit nem értettél az előbb???

Szerintem egy ötödikes is felfogná a lényeget és nem gondolná hogy ribancozni kéne!

Menj vissza homokozni!

2012. jún. 22. 22:10
 43/54 A kérdező kommentje:
#38-as: oké, de mit kezdjen magával az a réteg, aki nem tud épp eleget letenni pénzben az asztalra? (tehát rendesen dolgozik, beosztja a pénzét, csak soha nem fogja elérni azt a biztonságos zónát - ami a mai statisztikai adatok szerint kb 150-160 nettónál kezdődik)? Tehát úgy érted, gyakorlatilag az ilyen férfiak életpályája pusztán annyi, hogy dolgozik haláláig de magánéletet nem érdemes, mert lapos a tárcája?
2012. jún. 22. 22:14
 44/54 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:14

Ezt viktorkán hajtsd be és ne a csajokon!

Egyébként én 130 nettóval se keresek annyit hogy a havi levonásaim és svájcifrankos hitelem mellett a levonásokat befedje a fizum! A levonásokat sem fedi!!! Ha nem anyáméknál laknék akkor nem is tudom mit ennék naponta, pedig közalkalmazottként kicsit szégyellem is hogy ennyire csóró vagyok!

2012. jún. 22. 22:36
 45/54 A kérdező kommentje:

Viktort sztem nem érdekli a dolog :D

Az előbbi részben költői kérdés volt inkább, hogy ha a 38-as válaszoló szerint nem keresel eleget, akkor nem vagy érdemes ült magánéletre...nos, akkor kb. milyen életpálya opció lehet még az általam vázolt mellett? :)

2012. jún. 22. 22:46
 46/54 anonim ***** válasza:

ma 22:46

vannak gyönyörű istennők akik nálad sokkal szegényebbek! Olyan pl aki állami gondozott, vagy csak épp nem hajléktalan és az alkoholista aynjával él egy putriban stb.

Ott találhatsz gyöngyszemet.

2012. jún. 22. 23:26
 47/54 A kérdező kommentje:
Az ötleteddel sajnos ott a baj, hogy az általad gyönyörű istennőknek nevezett hölgyek is jobb életről és sokkal magasabb színvonalról álmodnak, mint amit egy átlagos magyar fiatal férfi biztosítani tud :)
2012. jún. 22. 23:31
 48/54 A kérdező kommentje:
Megfordítom a feltett kérdést: a válaszoló hölgyek szerint az semmirekellő, életképtelen csóró, aki mondjuk becsületes és szorgalmas munkával tud felmutatni mondjuk nettó 90-100 ezret (ugye ez majdnem az egy főre eső létminimum zónája)? Komolytalan partinak néznétek vagy szimplán lenéznétek érte?
2012. jún. 22. 23:59
 49/54 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem nem csak a pénzen múlik egy kapcsolat,én például soha nem kérdeztem meg,hogy mennyit keres az illető,ha szimpatikus volt(lehet,hogy rosszul tettem?)

És ha egy kapcsolat a pénz miatt megy tönkre,ott már szerintem más is van,csak erre könnyebb ráfogni(mondjuk én is sokszor gondolom azt,hogy "ugyan már ezen a színvonalon egyedül is képes vagyok eltartani a gyereket,akkor miért kínlódjak a férjemmel is?")

2012. jún. 23. 07:51
 50/54 anonim ***** válasza:

tegnap 23:31

Szerintem te már most gazdagabb vagy mint nagyon sok ember! A szegény csajok közt van sok akinek ez is több mint amit remélt és a nehézségek alázatra tanítanak. Találkoztam már olyan szegény lánnyal aki belül gyémántból volt kirakva! Hidd el a számok törvénye alapján ez létező dolog.

2012. jún. 23. 10:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!