Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen minimális keresettel és életszínvonallal kell egy férfinak rendelkeznie, hogy egyáltalán észrevegyék a nők? (30/F)
Engem nem érdekel, hogy márkás vagy nem márkás ruhákban jár-e egy férfi, csak legyen igényes a külsejére annyira, hogy azért legyen tiszta, ápolt, stb. Nem kell vagyont költeni a jó megjelenésre, lehet turkálós cuccban is jól kinézni, csak úgy kell választani. Nem érdekel, hogy van-e kocsi, vagy motor, vagy bármi jármű. Én biciklivel, vagy busszal járok mindenhová tökéletesen megfelel ez az életforma. Számomra egy dologban fontosak az anyagiak. Ha komolyabbra fordul a dolog, akkor legyen mire alapozni a közös jövőt. Magyarul azért nem hátrány, ha a férfi is minimum a minibálbért megkeresi (én is azt kapok). Kettőnk fizetése, ha elég ügyesek vagyunk elég lenne az alapokhoz, aztán meg jöhet a többi.
Engem nem érdekelnek a kikent-kifent ficsúrok, akik apuci pénzén menőznek sem az "agyoniskolázott" "mánágerpalánták", akik gyártják a világmegváltó ötleteket, csak épp egyik rosszabb, mint a másik, de az így szerzett pénzre meg piszkosul büszkék.
Az én emberem egyszerű munkásember mindig is az volt, nem azt néztem, hogy mi van a feneke alatt, vagy mi van rajta, két kezével keresi a kenyérre valót és ez így tökéletes, ahogy van. Amink van azért keményen megdolgoztunk.
Szóval részemről én nem tudom forintosítani a dolgot, de ha nagyon muszáj egy összeget mondani a konkrét válaszhoz a kérdésre, hát legyen: havi 80-85ezres fizetés.
Igen, a kérdezőnek igaza van, nagyon is számít, mindig is számított az anyagi háttér, csak régen pénz helyett földet, állatot, lovat vártak el, a lényeg, hogy legyen stabil a férfi háttere.
80-110 ezerrel senki nem fog labdába rúgni, mert az kb életben maradáshoz elég, de tervezni belőle nem lehet.
Ne legyen hiteled, ne legyen elvált feleséged, gyereked, akikre tartásdíjat fizetned kell, ne legyenek beteg szüleid, akik időt és pénzt vonnak el, legyen lakásod, kocsid. A ruháid nem kell, hogy a legszuperebbek legyenek, de látsszon, hogy törődsz a külsőddel.
A tetoválás is pénzben kifejezhető érték, aki képes több tíz vagy százezret tetoválásra költeni, arról feltételezik, hogy jól megy neki.
200 körül már elfogadható egyes nők számára, de a többség nyilván többet vár el, csak hát az se mindig jön össze hogy a nő olyan pasit találjon, aki az igényeinek megfelelően keres.
Szerintem részben ezért is van annyi szingli Magyarországon, mert a nők nagyon elvárják a pénzt, anyagi hátteret, a férfiak meg nem is mernek ismerkedni 100 ezer forintos havi keresettel.
Nem szégyen a szegénység, de büszkélkedni sem lehet vele... Ezért van az, hogy az agglegények, magányosok közt sokkal több a csóró. Nem kellenek egy nőnek sem. Vagy csak nagyon a saját elvárásaik alatti nőt tudnának megszerezni, az meg már nekik vállalhatatlan.
A pénz előny az élet minden területén, a párkeresés sem kivétel.
A másik a jó genetika: egy púpos, nyomorék, születési rendellenességgel élő férfitől nem biztos, hogy sok nő akarna gyereket. Érthető, a jó genetika, egészség, szépség a preferált az állatvilágban is.
Nem kell ez ellen tiltakozni, főleg a nőknek nem, természetes ez a viselkedés. Éppen az a természetellenes, hogy azt hazudják, hogy semmit nem számít a külső és a vagyon.
Ó, bazz, a 80-85 ezret író női válaszoló nem gondolhatja ezt komolyan... annyiból még egy ember is éhen hal, ha bejön valami váratlan kiadás.
Rezsi télen, BKV bérlet, minimális kaja és ennyi volt. EL is úszott a 85 ezer.
Abból sose lesz a leendő gyerekeknek egyetemi tandíj, sose lesz utazás, kocsi, ruha.
Mondom, télen még fűtés se nagyon. Lehet menni a polgármesteribe támogatásért ennyi keresettel
Aki 85-öt ír, az nem élt még Magyarországon bérből, fizetésből.
Nettó 160 ezer fizetés is éppen arra elég ma, hogy ne süllyedj le, ne napról napra élj, de előrelépni nem lehet belőle, gyereket fogcsikorgatva lehet belőle vállalni. Váratlanabb kiadásoknál azért egy 160 ezres fizetésnél is leizzad az ember: orvosi költségek, magasabb számlák, összetörik az autót, beázunk, utazni kell valahova.
160 a minimum, amitől már nyugodt lehet az ember
ezért 200 nettót tekintem annak, hogy azzal már ismerkedni is merhet egy férfi, mert minimális tartaléka is van, ha nem is sok
persze mindezt úgy, hogy már megvan a saját lakása, nem hitelből vette, nem albérletben kell laknia
lakás+kocsi+200 ezer havonta=önbizalom az ismerkedéshez, siker egy kisebb igényű nőnél
# 15-nek
teljesen egyetértek
aki ilyet mond itt a GYK-n, hogy nem számít a pénz, az önmagának is hazudik
ráadásul teljesen ellentmond ez a szöveg az emberek hétköznapi tapasztalataival
na még annyit, hogy máshol a világon nem ilyen álszentek
pl Kínában ki van mondva, hogy a nő a biztos hátteret (anyagi háttér) keresi, nem is mennek hozzá szegény pasihoz, nem szülnek nekik gyereket, sőt a szegénység ott szégyen
akinek rengeteg pénze van, annak nem csak 1 hanem sok gyereke is lehet, így a gazdagok jobban szaporodnak, örökítik a genetikájukat
nálunk meg a legcsóróbbak szaporodnak, segélyért, segélyből, újratermelik magukat, a középosztály meg nem, bár éppen ők az értelmesebbek, akik még jól fel is nevelhetnének egy utódot, de nincs rá keretük, nem is találnak párt maguknak, már az ismerkedésnél megbukik a családalapítás, utódvállalás menete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!