Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen minimális keresettel és életszínvonallal kell egy férfinak rendelkeznie, hogy egyáltalán észrevegyék a nők? (30/F)
Figyelt kérdés
Manapság mindent a pénz mozgat, és elsődleges szűrő a nőknél a külső mellett (akár bevallják, akár nem).Lehet forintosítani!2012. jún. 22. 18:06
21/54 anonim válasza:
Csak azt nem ertem hogy meg itt, anonymban is miert hazudnak a lanyok hogy a penz semmi nekik? Mert ez nekem arra hasonlit, hogy valaki azt mondja, hogy meg lehet elni havi 47 ezerbol, kozben mindenki tudja es tapasztalja, hogy nem lehet. Meg itt azt mondjak, hogy a kepviselok meg politikusok nem lopnak. Holott mindenki nagyon jol tudja, hogy szinte az osszes szokott lopni. Azert tart az orszag a beka fenekenel, mert azt is letagadjak, amit mindenki tud es lat.
22/54 anonim válasza:
# 19-nek
na itt jönnek be a gazdag szülők, vagy az örökség, mert ha valaki nem gazdag, akkor a szülői segítséget, anyagi hozzájárulást minden lány szívesen fogadja a pasija családjától, még ha amúgy nem is szereti az anyósát, apósát, akkor is zsebre teszi a pénzüket
nem csak a pasi keresete számít, hanem az is, hogy a távolabbi rokonság mennyit dobna neki össze ha úgy adódna
a lányoknak erre nagyon jó radaruk van, megszimatolják a pénzt, még ha nem is közvetlenül a fiúnak van, akkor is meglátják benne a lehetőséget
23/54 anonim válasza:
Mondok valamit. Eddig kilenc lannyal volt.dolgom eletem soran, randizas szempontjabol. A 9 bol csak egyetlen egy nem fogadta el ha valamit vettem nekik, a masik nyolc pedig egy ido utan szabaly szeruen elvarta, hogy szo nelkul vegyem meg neki ezt meg azt. Eletemre eskuszom, hogy ez tortent.
24/54 anonim válasza:
Én írtam a 85-öt, és nem tudom, hogy ki mennyit keres minimálbér címén, de én egyedül 83000-at keresek MOST! Mielőtt a legutóbb emelték a minimálbért, akkor ugyanennyit kerestem, jó kicsit többet, mert akkor még 3 műszakos rendben voltam és ha jó hónapot fogtam ki, megkaptam a 87-et is. Anélkül viszont 85-nél nem kaptam többet. Egyedül éltem, fizettem a rezsit, plusz ezenfelül még havi 15000 fix kiadásom megvolt (diákhitel, tüzifára spórólás).
25/54 anonim válasza:
Pedig nem is annyira szep lanyokkal randiztam, csak atlagosokkal. De mondom ezt tapasztaltam ennyi lanynal.
26/54 anonim válasza:
Lanyok ha ennyire nem szamit a penz akkor miert van olyan ronda embereknek is szeo felesege mint pl woody allennek, rovan atkinsonnak vagy pl kiraly norbinak, frank riberynek, Holot a valo eletben az ilyen kulseju es penztelen pasik nagy resze csunyan forever alonekent vegzi.
27/54 anonim válasza:
# 24-nek, de gondolom a 85-ből nem is sikerült sokat csajozni...
28/54 anonim válasza:
Ja és még annyit hozzátennék, hogy 85-et írtam persze, de én nem járok BKV-val, mert vidéki vagyok.
29/54 anonim válasza:
A 39%-os es 63%-os, mar annyira ki meritettek a temat, hogy mar hozza se tudok szolni, sajnos az a baj hogy tokeletesen igazuk van. Annyit azonban meg hozza tennek, hogy ennek leginkabb a media az oka, ugyanis abbol folyik nonstop ez az agymosas, ami miatt a csajok azert valasztanak part, hogy valaki tartsa el oket, meg legyen kivel villogni a baratnok elott...
30/54 anonim válasza:
Nem sikerült csajoznom persze, mert én is nő vagyok és heteroszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!