Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen minimális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen minimális keresettel és életszínvonallal kell egy férfinak rendelkeznie, hogy egyáltalán észrevegyék a nők? (30/F)

Figyelt kérdés
Manapság mindent a pénz mozgat, és elsődleges szűrő a nőknél a külső mellett (akár bevallják, akár nem).Lehet forintosítani!

2012. jún. 22. 18:06
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
Azt birom hogy azert vagyok 39% os es a kedves 63% os is azert van ilyen alacsony szinten a szazalekokat tekintve, mert mi megmondjuk az igazat amit latunk, hallunk es tapasztalunk. Csak sajnos ugy az igazsag fàj es a legtobb ember szemet csipi. Ezert pontoznak le mindig minket. Pedig csak tenyleg azt irjuk le ami.tapasztalunk, hogy nagy a baj. De ez suket fulekre talal. A helyes pasi sajnis eppen ebben a pillanatban is amikor irok, most is egy gyonyoru lanyt tesz magàèvà. Lehet morogni, de ez igy van sajnos.
2012. jún. 22. 19:29
 32/54 A kérdező kommentje:
Vagyis, -kicsit összegezve az eddigi reakciókat- aki a biztonságos zóna alatt (valaki itt 160-200 nettót írt) képes jelenleg csengetni az mehet egyből az életképtelen selejtosztályra? :)
2012. jún. 22. 19:41
 33/54 anonim ***** válasza:
#1 vagyok újra. Amikor megismertem a páromat 14 éve akkor pénzes pasik vették körbe. Nekem akkor az össz vagyonom egy tarbant volt és mégis mellettem maradt és 8 éve már a feleségem. Oké idővel előrébb léptünk a tarbitól is, de nem ezen múlik h egy nő észervegyen.
2012. jún. 22. 19:43
 34/54 anonim ***** válasza:
100%

Egyet kell értsek a kérdezővel. Nehéz beismerni, de mindannyian tudjuk, hogy egy kapcsolatot mennyire tönkre vághat a pénztelenség.

Félreértések elkerülése végett: nem azt nevezem "pénztelenségnek" mikor nem tudunk a Hawaii-szigeteken lubickolni, hanem mikor a boltban inkább visszatesszük a 100ft-os csokit, hogy tudjunk kenyeret venni. Persze a csokoládé nem létszükség, de bosszantó ha nem csak a saját anyagi helyzetünk miatt kell lemondanunk róla.

Nem túl nagy igény, szerintem a mai világban ha az emberek elvárják a másik féltől, hogy képesek legyenek fenntartani önmagukat és ha szükség van rá kisegíteni, anyagilag is támogatni a másik félt.

Egy embernek három alapvető igénye van: szeretve lenni, az alapvető emberi szükségletek és a biztonság. És ebbe beletartozik az anyagi biztonság is. Szerintem egy kapcsolatot is megmérgez ha folyton egyik napról a másikra kell élni és azon gondolkozni, hogy lesz a holnap meleg étel is az asztalon.

Egyik nőnél sem alapfeltétel egy kapcsolathoz a medencés luxusvilla, a royce rolls és a vastagon tömött pénztárca. De jól esik virágot, bonbont kapni, vagy ha apróságokkal lepnek meg.

Szóval a titok ennyi, önfenntartó kereset és életszínvonal. A többi nem az anyagiakon múlik.

Tudom, fiatal vagyok még, nincs kellő élettapasztalatom hozzá, de hadd hozzam fel a személyes példám: van egy kis garzonlakásom,-hosszú évek megtakarításainak gyümölcseként kaptam a családomtól 18.szülinapomra, amit azóta önállóan tartok fent. Mikor megkaptam már másfél éve jártam életem első, igazi szerelmével. Akkor már szinte mindent együtt csináltunk, volt ,hogy hetekig nála "laktam", én tanultam, míg ő dolgozott, én főztem, amíg ő takarított, megszoktuk már egymást, mégis jól éreztük magunkat együtt és el tudtuk foglalni magunkat külön-külön is. Ezért nem tűnt nagy lépésnek az összeköltözés. Én nem akartam a nagy, családi házukba beköltözni, ahol még a nagyszülei is ott laknak és érettségi után adottnak tűnt a lehetőség, hogy hozzám költözzön.

Ahhoz, hogy a saját lábunkra álljunk dolgoznunk kellett. Akkoriban igen kedvező feltételekkel volt diákmunka. Ketten, ha nem is "nagylábon", de kényelmesen éltünk. De jött az ősz és a véget vetett a nyári diákmunka szezonnak. Én, fiatal lányként az egyetem mellett is kaptam munkát. Hol felszolgáltam, hol a Tesco-ban kóstoltattam a kávét, hol szállodát takarítottam.

A barátom persze nem volt ilyen szerencsés. Szakmai végzettség és munkatapasztalat nélkül általában csak pultos lányokat, takarítónőket, hossteseket keresnek. Így diploma és munkatapasztalat híján csak ritkán, nem túl jó munkákat kapott. 12órán át pakolhatott targoncát, keverhetett maltert, vagy moshatott autót egy benzinkútban és mégis csak a felét tudta hazahozni annak, amit én kerestem.

Hosszú ideig próbáltam őt támogatni. Nemcsak anyagilag, hanem kerestem neki munkát a barátaimnál, rokonaimnál, régi főnökömnél. Őt elkeserítette, hogy egy nő tartja el szinte, én pedig sajnáltam, mert tehetetlenek voltunk mindketten.

Időközben aztán rászokott a dohányzásra. Hogy ellenszer volt-e, vagy csak hóbort- nem tudom, de mikor dolgozni ment mindig szüksége volt egy dobozra. Egyik nap, mikor mentem az éppen kézhez kapott fizetésemből ennivalót venni (hetente kaptam fizetést, amiből félretettem a rezsire, a maradékból pedig bevásároltam) felhívott, hogy vegyek neki egy doboz cigit. De nem volt elég pénzem. Vagy a rezsi-pénzből kellett volna elvennem, vagy a tábla csokimat kellett volna visszaraknom, amit minden héten egyszer "jutalomként" vettem meg magamnak. A csokit raktam vissza. Sosem voltam még ennyire dühös. Pedig azt sem tudom, hogy mire. Nem rá haragudtam, nem a csokit sajnáltam, csak a helyzet bosszantott. És ez annyiszor ismétlődött meg, hogy szinte mindennapossá vált, hogy le kellett mondanom valamiről "miatta".

Szerettem őt, mert kedves volt, türelmes és mindenről tudtam vele beszélgetni. De egy idő után kezdtem belefáradni. Az állandó robotolásba, a vizsgaidőszakokba és, hogy sosem láttam igazán a fáradtságom eredményét.

A szüleink nem voltak olyan anyagi helyzetben, hogy segíthessenek nekünk. Aztán ő egy napon elém állt,egy bőrönddel a kezében és közölte, hogy ez nem működik tovább. Hazaköltözik. Fájt, hogy így érzek, de mikor ezt mondta megkönnyebbültem. Találkozgattunk még néhányszor, de én mindig furcsán idegennek éreztem, tudtam, hogy nekem nincs jövőm mellette. 8 hónap alatt úgy megkeseredett a vele töltött időm, hogy már nem volt kedvem találkozni vele.

Egy ilyen tapasztalat után szerintem nem fukarság és nem pénzéhség ha csak olyan pasival tervezek hosszútávra, aki képes anyagilag is megállni a saját lábán.

21L

2012. jún. 22. 20:24
 35/54 anonim ***** válasza:

# 34/34

Ez mind szep es jo, tanulsagos tortenet, de ez nem egy atlagos eset. Attol, hogy teged nem erdekel annyira a penz, meg nem valtoztat a lenyegen, hogy a nok manapsag egyre inkabb ez irant erdeklodnek:P

2012. jún. 22. 20:48
 36/54 A kérdező kommentje:

#34-esnek: köszönöm a jól kifejtett meglátásodat. Viszont érdekelnek, hogy erre a sorodra:

"Szóval a titok ennyi, önfenntartó kereset és életszínvonal. A többi nem az anyagiakon múlik. "

Na és mit tud az ezzel a titokkal kezdeni, aki az önfenntartó kereset )lásd az említett 1xx-200 nettó) alatt él?

Ettől nem biztos, hogy előrébb lesz. És ehhez nem kell képzetlennek vagy tanulatlannak sem lenni, elég sokan dolgoznak fiatal felnőttként éhbér közeli fizetésért (persze ha egyáltalán van munkája, ami manapság nem leányálom). Ők szerinted mit tudnak kezdeni az életükkel (azon kívül, hogy csak dolgozik)?

2012. jún. 22. 21:40
 37/54 anonim ***** válasza:
100%
34 es lany vegre tiszta vizet ontott a poharva. Jott a lanyok vagy 20 komment hogy igy meg ugy nem fontos a penz. Vegre egy tokos lany, aki bevallotta, hogy ez bizony megmergezhet egy kapcsolatot. Tobb ilyen oszinte lany kellene, mert mint lattuk a legtobb lany meg anonymban is csak hazudni es ferditeni tud. Nem ertem ezt a mentalitast
2012. jún. 22. 21:48
 38/54 anonim ***** válasza:

Kegyetlenül fog hangzani a válasz egy fiatal lány szájából, de aki nem tudja megteremteni saját maga számára a betevőt, az nem álmodjon családról, szerelemről. Mert olyan csak az "Apostolban" van, hogy az úrhölgy éhen hal gyermekével együtt a férjéért. Sajnos ebből a szempontból az ember nem különb az állatnál - aki életképtelen az éhen pusztul.

Szerintem minden embernek le kell tenni valamit az élet asztalára ahhoz, hogy joga legyen a családhoz. És ez egyáltalán nem lehetetlen. Csak le kell mondanunk érte valamiről. Mert mindig le kell. Például, aki teljesen nincstelen és már mindent megpróbált, az kimehet külföldre, hajóra dolgozni, mert oda szinte mindig keresnek embert. De akkor le kell mondani az itt hagyott barátokról, a hazáról. Vagy elbűvölhet egy butácska szöszit, akinek gazdag a papája. Manapság a férfiaknak is kell tudniuk házasodni. De akkor fel kell áldoznia az igaz szerelmet a családjáért.

Drasztikus lépések, de sosem volt ez könnyebb. Születni kell tudni vagy életben kell maradni - ez régen is így volt.

2012. jún. 22. 22:06
 39/54 anonim ***** válasza:

Alapvető egzisztencia kell! Ez biológia! A nőstények olyan hímet választanak amelyik biztosítani tudja az utódok szükségletét! Szóval a pénzesebb pasi vonzóbb! És ez nem azért van mert ők alávalóak lennének!

28F

2012. jún. 22. 22:07
 40/54 anonim ***** válasza:
12%
Ja, hogy nem nőkről van szó, hanem ribancokról? Bocs.
2012. jún. 22. 22:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!