Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nem normális?!
Figyelt kérdés
A barátommal már nemsokára másfél évesek leszünk.
Viszont az exe akármi gondja van, hozzá fordul. Hol gépet kell szerelni, hol mobilt kell kölcsönadni pár napra, vagy pl. kolesz díjjal volt gubanc mindenkinél, akkor is őt kérdezte. Van kb. 80 szaktársa, a koleszban laknak vagy 400-an, állítólag elég ismerkedős, és mégis állandóan innen kér segítséget... A legjobb, hogy kap is...
Ez normális? Oké, hogy nem anyázva váltak el, de nem kellene ilyenkor leszakadni és békén hagyni a másikat, illetve ha kér is az ex, akkor nem foglalkozni vele? Főleg, ha a jelenlegit (vagyis engem) ez még zavar is és tud is róla?
2012. jún. 4. 21:10
11/11 anonim válasza:
Előző vagyok... Egy másik exemmel is próbálok jó viszonyt fenntartani, tőle szeretnék többet is, és nincs azóta még barátnője. De tőle eszembe sem jutna ilyen komoly szívességeket kérni, mint a másiktól, meg mindig feszült vagyok a közelében, h tuti ne rontsam el valamivel, stb.. Nem jó az így, de a lényeg az, hha teljesen jól elvannak, mint barátok, akkor ne féltsd tőle. És amúgy vannak ilyen emberek, akiknek jó érzés, ha segíthetnek. Én is ismerek pár ilyet, NEM tudsz vele mit kezdeni. Ha nem bírod ezt elviselni, akkor most hagyd el, vagy szokd meg. :) Nem olyan rettenetes, de nehéz is lehet. Pl később majd otthon kell valamit csinálni, de helyette megy a kollégáinak segíteni, stb. Vannak ilyen emberek, el kell fogadni, h őket ez teszi boldoggá, akkor a problémáid nagy része megoldódik. Azt meg felejtsd el ebben a helyzetben, h a csaj az ex. Ha így is zavar, h csak egy barát, akkor szólhatsz neki, de ha az zavar, h az ex, és nem az h a legjobb barátja - elfeljtve hogy volt köztük több is - akkor nyugi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!