Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem nem normális?!
A barátommal már nemsokára másfél évesek leszünk.
Viszont az exe akármi gondja van, hozzá fordul. Hol gépet kell szerelni, hol mobilt kell kölcsönadni pár napra, vagy pl. kolesz díjjal volt gubanc mindenkinél, akkor is őt kérdezte. Van kb. 80 szaktársa, a koleszban laknak vagy 400-an, állítólag elég ismerkedős, és mégis állandóan innen kér segítséget... A legjobb, hogy kap is...
Ez normális? Oké, hogy nem anyázva váltak el, de nem kellene ilyenkor leszakadni és békén hagyni a másikat, illetve ha kér is az ex, akkor nem foglalkozni vele? Főleg, ha a jelenlegit (vagyis engem) ez még zavar is és tud is róla?
Egyet mondhatok: ha beszéltél vele, és mégis segít neki, akkor nem tudsz mit tenni. Ha mutatod a nem tetszésedet, azzal csak még jobban szítod a feszültséget kettőtök között, és az nem tesz jót a kapcsolatotoknak.
Szerintem szard le, ne foglalkozz vele. Hidd el, ha meg akar csalni, akkor úgy is megteszi, hogy a gatyáját fogod közben. Ha pedig megteszi, akkor nem neked való.
Nem, nem akar megcsalni, vele biztosan nem...
Az idegesít, hogy mindenre ugrik neki. A leánynak vmi kellett volna, de nem szerzett neki, mert látta rajtam, hogy nekem nem tetszik, azóta lelkiismeretfurdalása van, hogy akkor nem segített.
Nekem bezzeg kb. semmit nem segít..
nekem a mostani férjem a kapcsolatunk elején okozott ilyen gondot.
én sokáig figyeltem őket, és néztem, h a hozzám való viszonya változik-e. mivel minden vizslatást kiállt, amikor felhívta az exe, h pont egy régi kedvenc helyükön van, és megszállták az emlékek (az exet), már csak sajnálni tudtam, h ő bizony nem volt elég...
Én is jóban vagyok az egyik exemmel, segített is sokszor, amennyire tudom a barátnőjét ki is idegelte vele.. Amúgy ő is többször kért tőlem segítséget, ha tudok segítek én is mindig. Viszont mostanra jóban vagyok a barátnőjével is. :) Próbálj meg barátkozni vele, hátha segít. Itt a csaj biztosan tudhatja egyébként, hogy tőlem nem kell féltenie a srácot, egyikünknek sem kéne újra a másik.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!