Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tesztelnéd a párod facebook-on?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesztelnéd a párod facebook-on?

Figyelt kérdés
Mondjuk csinálsz egy ál profilt olyan képpel, ami tudod hogy neki bejön, és írsz neki egy szép kis üzenetet. Nem lennél rá kíváncsi, hogy letagad-e, belemegy-e flörtbe, vagy netán találkába is?
2012. máj. 31. 09:05
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
8%

Férfi vagyok és sok lány ismerősöm van. Van olyan is, akinek csak intenem kellett volna és ledobja a ruháit. Vagyis több ilyen is van... Sokszor nekem sírják el a bánatukat.

A barátnőm tudja, hogy tartom velük a kapcsolatot, sőt azt is tudja, hogy valamelyik össze jönne velem, ha egyedüli lennék. Én sem mondanék nekik nemet ilyen esetben. (Nagyon csinosak, fiatalabbak nálam.) Ezzel a barátnőm is 90%-ban tisztában van.

De ez nem ok a féltékenységre!

Ha rám írna egy csinos lány, biztosan leveleznék vele. Érdekelne, hogy honnét ismer és mit akar tőlem. Ha rákérdezne, hogy van-e barátnőm, akkor leírnám az igazat. Ha találkozni szeretne és tényleg annyira jó fej, akkor ajánlanék egy olyan rendezvényt, amire amúgy is mennék. Barátnőm tudna a találkozóról.

Van egy nő, aki pár hete rám van állva. Látja, hogy van barátnőm, de látni rajta, hogy mit szeretne. Tudatosan nem lépi át a küszöböt. Én sem. Nekem is jól esik a közeledése , neki is jól esik, hogy nem küldöm el. A barátnőmnek pedig az esik jól, hogy kapós a pasija. Meg az is, hogy nyilvánvaló teszem, ő a párom.

Fiatal vagy még és féltékeny, hogy jól kezeld ezeket. Nagyon vékony határon kell mozogni, de egy kis flörtnek bele lehet férnie egy komoly kapcsolatba is.

2012. máj. 31. 11:28
 52/56 Költőnő? ***** válasza:
nem bízom meg alapból senkivel még a "ködben" sem, csak a felnőttek nem így bizonyosodnak meg arról, bízhatnak e a másikban.
2012. máj. 31. 12:34
 53/56 anonim ***** válasza:
Az mondjuk érdekes, hogy szerinted a flört nem fér bele egy kapcsolatba, de az igen, hogy átverjük a másikat. Nálam meg a flört fér bele, az átverés nem, a páromnak is elmesélem, ha másik nő rám hajt vagy bármit bármikor. És nem, nem csalnám meg, külön tudom választani a flörtöt az szextől és az érzelmektől. Ehhez egy stabil párkapcsolat kell, ennyi a titka.
2012. máj. 31. 13:15
 54/56 anonim válasza:
Az első dolog az lenne, hogy repülne... Szarnak kéne kapcsolat bizalom nélkül... Gratulálok, hogy ezen kell gondolkodnod, nincs valami elfoglaltságod ? Ha ennyire nem bízol meg a másikban, minek vagy vele ?!
2012. máj. 31. 17:15
 55/56 anonim ***** válasza:
őszintén szólva nekem is megfordult ez a fejemben. ok nélkül nem tennék ilyet, de az én barátom is okot adott arra, hogy nem tudok benne megbízni. persze itt is felmerül a kérdés, hogy akkor minek vagyok vele, gondolkozom is a szakításon, de előtte egy ilyen teszttel bepróbálkoznék. mégsem tudom megtenni, mert gerinctelen dolognak tartom.. majd írd meg hogy te megtetted-e végül és hogy mi lett az eredmény :)
2012. máj. 31. 19:15
 56/56 anonim ***** válasza:

A kérdező 19 éves gyerek. Mégis mekkora tapasztalata lehet? De most komolyan... Ne vicceljünk már. És a jelek szerint a párkapcsolat lényegét sem sikerült még megértenie.

40 évesen azt mondom, hogy egy tartós, szeretetteljes kapcsolat alapja a kölcsönös és feltétlen bizalom. NEM nézegetem a méljeit, nem olvasom az sms-eit, nem követem a munkahelyére titokban, nem káderezem le a közösségi oldalakon. Ha mégis, akkor RÉSZEMRŐL oda a bizalom, oda a jó kapcsolat. Ocsmány dolog, pont a kérdezőt tenné megbízhatatlanná, hiszen becsapja a másikat, hazudozik neki. Azonnal szakítanék, ha a tudomásomra jutna.

Semmiben sem különbözik a dolog a megcsalástól.

2012. jún. 1. 20:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!