Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesztelnéd a párod facebook-on?
Férfi vagyok és sok lány ismerősöm van. Van olyan is, akinek csak intenem kellett volna és ledobja a ruháit. Vagyis több ilyen is van... Sokszor nekem sírják el a bánatukat.
A barátnőm tudja, hogy tartom velük a kapcsolatot, sőt azt is tudja, hogy valamelyik össze jönne velem, ha egyedüli lennék. Én sem mondanék nekik nemet ilyen esetben. (Nagyon csinosak, fiatalabbak nálam.) Ezzel a barátnőm is 90%-ban tisztában van.
De ez nem ok a féltékenységre!
Ha rám írna egy csinos lány, biztosan leveleznék vele. Érdekelne, hogy honnét ismer és mit akar tőlem. Ha rákérdezne, hogy van-e barátnőm, akkor leírnám az igazat. Ha találkozni szeretne és tényleg annyira jó fej, akkor ajánlanék egy olyan rendezvényt, amire amúgy is mennék. Barátnőm tudna a találkozóról.
Van egy nő, aki pár hete rám van állva. Látja, hogy van barátnőm, de látni rajta, hogy mit szeretne. Tudatosan nem lépi át a küszöböt. Én sem. Nekem is jól esik a közeledése , neki is jól esik, hogy nem küldöm el. A barátnőmnek pedig az esik jól, hogy kapós a pasija. Meg az is, hogy nyilvánvaló teszem, ő a párom.
Fiatal vagy még és féltékeny, hogy jól kezeld ezeket. Nagyon vékony határon kell mozogni, de egy kis flörtnek bele lehet férnie egy komoly kapcsolatba is.
A kérdező 19 éves gyerek. Mégis mekkora tapasztalata lehet? De most komolyan... Ne vicceljünk már. És a jelek szerint a párkapcsolat lényegét sem sikerült még megértenie.
40 évesen azt mondom, hogy egy tartós, szeretetteljes kapcsolat alapja a kölcsönös és feltétlen bizalom. NEM nézegetem a méljeit, nem olvasom az sms-eit, nem követem a munkahelyére titokban, nem káderezem le a közösségi oldalakon. Ha mégis, akkor RÉSZEMRŐL oda a bizalom, oda a jó kapcsolat. Ocsmány dolog, pont a kérdezőt tenné megbízhatatlanná, hiszen becsapja a másikat, hazudozik neki. Azonnal szakítanék, ha a tudomásomra jutna.
Semmiben sem különbözik a dolog a megcsalástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!