Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesztelnéd a párod facebook-on?
De itt miért veszi mindenki úgy, hogy kitudódna a dolog? Nem mondanám el neki ezt az egészet, elhihetitek.
Vagy ekkora esélye van, hogy vhogy le tudja nyomozni? Szerintem nagyon nem tudna utánajárni a dolgoknak...
Hú, én mennyi olyan embert láttam összeroppanni, aki duzzadt az önbizalomtól, mesélhetnék.
Én csak be akarom biztosítani magam, ennyi.
De továbbra se tudom felfogni, hogy abban mi az ocsmány, hogy EGYSZER tesztelem ilyen módszerrel, és ha az elvárhatónak viselkedik, akkor utána képes leszek megbízni benne, és minden oké lesz.
Szerintem ti inkább féltek, hogy a párotokról kiderülne a turpisság, ezért inkább bele se mertek gondolni egy ilyen tesztbe és annak végeredményébe.
csak azt nem értem, mit bizonyít ez?
leteszteled és átmegy. nem mondod el neki. Akkor nálad elkezd növekedni a bizalom gombóc a hasadban, v nem értem.
és onnantól kezdve a lány bármit hazudhat, te megbízol benne ,mert a teszten átment.
És ha 3 hónap után mégis félrelép?
Akármennyire is beteges én is teszteltem az exemet. Eléggé távol laktunk egymástól, ezért is nem tudtam megbízni benne, meg amúgy is sosem tudhatod... Hiába írják itt, hogy ez gerinctelen, alattomos húzás. Szóval teszteltem, ráírtam egy csaj nevében, és nagyon nem ment át a teszten. Aztán megmondtam neki, hogy én voltam, de persze még akkor is jött a duma, hogy tudta, hogy én vagyok. Ki is dobott, aztán egy hét múlva vissza akarta könyörögni magát.
Nem bántam meg, hogy teszteltem mert különben lehet, hogy még ma is vele lennék, ő meg másokkal is.
De a mostani páromat nem tesztelem, benne jobban meg tudok bízni. Én azt mondom nyilván nem ok nélkül nem bízok meg valaki a párjában (legalábbis legtöbben). Szóval nem feltétlenül a te hibád, ha nem bízol benne. Az exemnél is voltak jelek, de csak így lehettem biztos benne. Ezzel nem akarlak arra bíztatni, hogy teszteld, csak leírtam az én sztorimat.
Tisztázzuk, hogy én vagyok a nő.
Így van, bizonyos dolgok miatt nem tudok megbízni benne.
Alapban én sem tenném meg, ha nem ad rá semmi okot.
És igen, növekedne a bizalom gombóc, még jóhogy. HIszen egy neki tetsző emberkének tud ellenállni miattam.
szerintem csináld csak meg én tuti megcsinálnám :)
a fiúk meg úgyis a nemet fogják írni erre a kérdésre..
ha megcsináltad írd már meg légyszi hogy mit reagált, de van egy tippem
Két dolog.
Egyrészt a kapcsolatban a KÖLCSÖNÖS bizalom a fontos, ha az nincs meg, akkor kár vesződni az egésszel.
Másrészt ha te titokban teszteled a párod és ezt nem mondod el neki, az máris egy ok lenne részéről a bizalmatlanságra. Hogy nem tudja meg az egy dolog, de ilyen vonalon akár meg is csalhatod, hiszen úgyse tudja meg. Remélem érted mire célzok.
Egy embert meg kell ismerni egy kapcsolatban. Igen, lehet, hogy a barátod csalárd, de ez előbb-utóbb ki fog bukni. Viszont ez amit tervezel nem fog ott végetérni, hogyan lehetsz biztos benne, hogy egyetlen kamu profil elég? Mi van, ha ez első veszekedés után megint odalesz a bizalmad? Mi van, ha egy év múlva, mikor változnak az érzései megint tesztelni akarod? Szerintem így nincs értelme élni egy párkapcsolatban. Vagy bízol a másikban vakon (ezért vagy vele), vagy megmaradsz a felszínes kapcsolatoknál. Az első esetben megvan a kockázat, hogy sérülsz, de ez az ár, amit a feltétlen odaadásért fizetni kell (bizony a szerelem kockázatos dolog, kiadod magad a másiknak és cserébe csak réeméled, hogy ő is kiadja magát neked).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!