Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már csak facebook-on találhatja meg az ember az igazit?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt hallom ,hogy a face a válások és szakítások okozója.Már mindenki ott keres párt,flörtöl meg hasonlók.A hagyományosról,hogy szórakozóhelyeken számcserék,véletlen "nagy" találkozások, már hallani sem lehet?Vannak még olyanok akiket nem szippantott be ez a hülyeség?.2012. máj. 23. 18:59
1/8 anonim válasza:
Nem csak a Facebookon...
Itt a GYK-n is megtalálhatod.
2/8 anonim válasza:
Engem nem. Könyvtárban már megismerkedtem egy-két emberrel.
20/L
3/8 anonim válasza:
Én neten sosem ismerkedem.
Mindig véltelenül bukkantam rá az embereimre.
Egyik pasimat az erdő közepén, a másikat meg egy vonaton szedtem össze. :)
5/8 anonim válasza:
ma 19:02
Szabó Ervin Központi Könyvtár. :P
6/8 anonim válasza:
Nem jó az a f@szbuk, a lányok nagyrésze elbukja a vizsgáimat, törlöm is őket sorban.
Ha normális lányt akarsz a való életben ismerkedj, nem jó olyan lánnyal összejönni, aki egész nap a f@szbukon éli az életét, hidd el, azokkal valami baj van szellemileg.
8/8 anonim válasza:
Az a baj face-szel, hogy ott egy idegen emberről nem tudhatunk meg elsőre annyi infót, amennyi szükséges lenne ahhoz, hogy eldöntsük meg akarjuk-e ismerni jobban. Általában csak a profilképét (azt is kicsiben) meg a kort lehet látni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!