Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan ember akinek rajtam kívül nincsenek barátai? 16/L
Igazából sosem voltak barátaim csak ilyen haverfélék akikre nem számíthattam sose csak beszélgettünk a suliban, meg néha elmentünk együtt nézelődni...most sincsenek barátaim..csak suliban beszélgetek néhány emberrel.
Az igazság az hogy nem vagyok az a fajta cukcsi mukcsi csaj aki jajjj sziaaa puszi puszi....ölelés stb...
Akik már ismernek aztmondják jófej vagyok..
Eddig még nem találkoztam olyan emberrel akivel egy lenne az érdeklődésem. Csak a fiúmmal :3 ...de jó lenne egy ilyen lány barát is.. (anime fan vagyok)
Amúgy barát alatt aztértem hogy folyton együtt lógtok, mindig egymással vagytok, együtt jártok mindenhova, érdeklődtök egymás iránt, mindent elmondtok egymásnak.. stbstb nem ilyen kamu barátok akikkel csak suliban néha tartjátok a kapcsolatot..
Ismerös a helyzet... :)
Merre laksz?
17/L
szerintem mindenkinek van szüksége egy legjobb barátnőre
debrecenben lakok te? :D
velem is ez van:/ ÉN is ilyen anime, ázsia kedvelő vagyok, MMoRPG, meg jó lenne valakivel PS-ezni, vásárolni, szórakozni, mozizni^^
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!