Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan ember akinek rajtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan ember akinek rajtam kívül nincsenek barátai? 16/L

Figyelt kérdés

Igazából sosem voltak barátaim csak ilyen haverfélék akikre nem számíthattam sose csak beszélgettünk a suliban, meg néha elmentünk együtt nézelődni...most sincsenek barátaim..csak suliban beszélgetek néhány emberrel.

Az igazság az hogy nem vagyok az a fajta cukcsi mukcsi csaj aki jajjj sziaaa puszi puszi....ölelés stb...

Akik már ismernek aztmondják jófej vagyok..

Eddig még nem találkoztam olyan emberrel akivel egy lenne az érdeklődésem. Csak a fiúmmal :3 ...de jó lenne egy ilyen lány barát is.. (anime fan vagyok)

Amúgy barát alatt aztértem hogy folyton együtt lógtok, mindig egymással vagytok, együtt jártok mindenhova, érdeklődtök egymás iránt, mindent elmondtok egymásnak.. stbstb nem ilyen kamu barátok akikkel csak suliban néha tartjátok a kapcsolatot..

2012. máj. 20. 17:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lány vagyok és debreceni :D:D mondjuk én annyira nem szeretem az animéket de elvagyok velük:) ha gondolod írj privátot :D
2012. máj. 20. 18:43
 22/29 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok mint amit te leírtálmagadról,de nem ismekedés miatt válaszolok neked.Én amikor még animés korszakomat éltem sok animekedvelőt ismertem meg nagy százalékban elvéreztek ezek a próbálkozások,(ezért már nem is ismerkedek senkivel),nem lesz gond találnod hozzád hasonlóakat,csak igaz barátot pokoli nehéz ebben a világban.
2012. máj. 20. 19:15
 23/29 A kérdező kommentje:

hát én még nem találkoztam hozzám hasonlóval ez a baj..

és igazad van..baromi nehéz.

2012. máj. 20. 19:19
 24/29 anonim ***** válasza:
én is debreceni vagyok írj ha gondolod :D
2012. máj. 20. 19:36
 25/29 anonim ***** válasza:
nekem sincsenek, de nem lepődök meg rajta, engem úgyse lehet szeretni 21L
2012. máj. 20. 21:11
 26/29 A kérdező kommentje:
valahogy énis ígyérzek már
2012. máj. 20. 21:33
 27/29 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy én pont 1 ilyen tipusu lányt keresek 3 éve :D

Idővel biztos találsz barátot/barátnőt akivel szivesen el beszélgetsz :D Én már most irigyelem azt a fiút aki veled fog járni xD

2012. máj. 20. 22:25
 28/29 A kérdező kommentje:
xd ez kedves volt
2012. máj. 21. 18:30
 29/29 anonim ***** válasza:
igen, de én inkább fiúkkal barátkoznék (a párom nem engedi), mert a lányokban nem lehet megbízni és rohadt kétszínűek...
2012. jún. 23. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!