Szerintetek az ember hogyan találhatja meg az életben a helyét?
Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 13:09
1/6 anonim válasza:
A tudásvágy, ismeretek szerzése olyan életérzést és örömet tud adni, amit még el sem tud képzelni egy egyszerű, mindennapoknak élő ember. Bármikor meglehet változtatni az életet. Ha sok mindennek ismerője vagy és a birtokodban van egy tudás, az nagy nagy erény.
Önbizalom és életösztön :)
2/6 A kérdező kommentje:
pl ha elkezdek zongorázni, nyelvet tanulni?
2012. márc. 7. 13:23
3/6 anonim válasza:
A zenetanulás hatalmas élmény :-) épp akartam javasolni. Én 35 éves fejjel álltam neki gitározni tanulni és nagyon megváltoztatta az életem. Bár én már sok mindent elértem az életben, mégis a közelmúltban kezdtem úgy érezni, hogy minden úgy ellaposodott és nincs új ötletem, ami változást hozna. És ekkor jött a gitár... :-)
4/6 anonim válasza:
Szerintem sok mindent ki kell próbálni ahhoz, hogy eldönthető legyen az, hogy mikor tudod azt mondani: "igen ez kell nekem". De ehhez meg kell találni a megfelelő munkát, társat és családot is.
6/6 anonim válasza:
Ha nekem van valamiféle erényem, pl. imádom a művészetet, nagyon szeretek festeni, írni, ilyesmik, de a magányom miatt mégis elveszettnek érzem magam, akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!