Petra névről milyen ember jut eszetekbe?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 20:20
1/16 anonim válasza:
Ilyen kis kényes akárki. Talán azért mert 1 Petrát ismerek és ő ilyen.
3/16 anonim válasza:
A barátnőm.....aki szerény és aranyos....persze mindenkinek az jut eszébe akit ismer....és ha arról az emberről negatív dolog jut az eszedbe már nem tetszik ez a név.........amúgy a Péter párja ami nekem tetszik tehát ez a név is tetszik :))))
5/16 anonim válasza:
Egyébként Petra egy ókori romváros Jordániában.
6/16 anonim válasza:
Nekem egy karakán vagány csajszi. Aki ha kell kinyitja a száját, és kiáll az igazáért!
7/16 anonim válasza:
Nekem így hívták az első barátnőmet, ezért a szőke, vállig érő hajú, a kapcsolat elején kedves, aranyos, de később elviselhetetlenül féltékeny és hisztis lányok jutnak eszembe a név hallatán :-). És ez pont 10 éve volt!
Atya ég hogy repül az idő!
8/16 anonim válasza:
Két ilyen nevű lányt ismertem, mindkettő tipikus szép, de beképzelt, egoista p.csa.
9/16 anonim válasza:
Katz Petra, még diákszövetkezetnél melóztam vele, hónapokon át:)
10/16 anonim válasza:
Nekem ilyen okoskodós jut eszembe róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!