Szerintetek hol van a határ a facebookos flörtölésekben egy párkapcsolatban élő ember számára?
Lehet,hogy nem leszek népszerű a véleményemmel, de engem is aggasztana a dolog. Ha vannak ismerősei, akik jelen vannak az életében, az nem gond, de ha napi szinten csüngnek a profilján, nem biztos, hogy mindketten ugyanazt szeretnék a másiktól.
Próbáld megbeszélni a pároddal a dolgot!
Mintha én írtam volna ki a kérdést. Én azért nyitott szemmel járok, annál is inkább, mert anno megakadt a szemem egy csaj képén, ahova a párom kommentelt, hogy "jajj de gyönyörűűű vagy :)<3<3". Lehet hisztisnek nevezni, de ez nálam már bőven kiverte a biztosítékot. Ahogy az is, hogy miután összevesztünk azonnal elsírta egy csajnak, még ki sem békültünk... csak azt láttam hogy folyamatosan villog a csaj, de igyekeztem megtartani a méltóságomat és nem beleolvasni.
Próbálok feltétlenül bízni benne, de az ilyenektől frászt kapok. Nálunk annyi lehet a megoldás, hogy miután széthisztiztem magam, hogy ne írjon ilyet egy számomra idegen nőnek, amikor nekem még soha az életben nem mondta azt hogy gyönyörű vagyok, persze hogy rosszul érzem magamat tőle. Megegyeztünk, hogy ő a kedvemért tartja a két lépés távolságot, nem félreérthető dolgokat írni és mondani, én pedig próbálok megbízni benne. Ettől függetlenül nem vagyok vak, de élőben is utálom ha ölelget vagy puszilgat egy lányt, számomra ez már nem barátság kategória és erre is figyel a kedvemért, így azt hiszem bízhatok benne, de azért nem dugom homokba a fejemet.
Kérdésre kérdéssel válaszolnék.
Ha "nyitva tartod a szemed", (ami ugye lehetetlen mert a saját üzeneteit csak ő tudja olvasni), akkor nem fog flörtölni vagy megcsalni?
Véleményem szerint, egyáltalán ne foglalkozz vele. Ha állandóan szembesíted akkor, pedig a megcsalás, flört gondolatát erősíted benne.
Ha gondolod, privátban beszélhetünk még róla.
Nekem ez még beleférne, bár nyitva tartanám a szemem.
Akkor lennék igazából kiakadva, ha más, akár idegen nők képei alá is írkálna kommenteket, amiket nekem kéne mondania, nem vadidegen nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!