Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hol van a határ a...

Szerintetek hol van a határ a facebookos flörtölésekben egy párkapcsolatban élő ember számára?

Figyelt kérdés
Van 3-4 nő, aki szinte állandóan jelen van a párom facebookján. Lájkolják a képeit, ő is lájkolja az övéket, zenéket postolgatnak az üzenőfalára. Gondolom, hogy rendszeresen beszélnek is. Egyszer, mikor régebben felhoztam a témát a páromnak, az volt a válasza, hogy "bocs, hogy vannak ismerőseim." Ő egyébként sosem volt még féltékeny senkire a közelemből, vagy legalábbis nem mutatta. Szerintetek ez teljesen normális vagy azért érdemes nyitva tartani a szememet?
2012. márc. 4. 11:39
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem tarts elé "tükröt".Vagyis ő vajon mit szólna fordított esetben.Nekem is volt már részem ilyenben,de nem csaltak meg.Ha megbízol benne akkor nincs mitől tartani.Bár tudom,hogy szar érzés de próbáld meg nem szóvátenni.Légy "nagyvonalú",ha ez színesíti az életét de Veled fekszik egy ágyba...akkor ne aggódj.Ha baj van,ott is jelentkezni fog a gond.
2012. márc. 7. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ott van a határ, hogy olyat ne csináljon, amit élőben sem csinálna. Attól, hogy az interneten van még ugyanaz az ember. Sőt! A facebookon teszi ezt több száz ismerős előtt láthatóan, írásban, maradandóan. Még talán rosszabb is, mint élőben.. Nekem elképesztőek, amiket itt írnak, hogy miket megcsinálnak kapcsolatban lévők a facebookon.
2012. márc. 8. 16:15
 13/13 salamander válasza:
100%
A "határ" ott van, hogy ha a páromat, akit szeretek, zavarják bizonyos dolgok, akkor figyelek ezekre és nem hozom őt olyan helyzetbe, hogy ilyen probléma felmerülhessen.
2012. márc. 13. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!