Miért kell megsértődni ha az ember nem ér rá?
Egyedül nevelem két gyermekemet (1 és 3,5 évesek). A férjem már fél éve nem él itthon. A héten sok az elfoglaltságom és nem érek rá. Eddig szinte mindig ráértem amikor jönni akartak gyereket látogatni, unokázni, biztosítva van MINDENKINEK hogy jöhet. Igazodva az apósom úszásához, baráti programjához, a férjem munkaidejéhez, MINDENHEZ!
Kérdem én most miért kell az emberre rácsapni a telefont ha elmondom a héten nem érek rá mert sok a dolgom. Ez akkora bűn? Szóltam vasárnap h sok a dolgom erre hív most apósom mikor jöhet mondom neki nem érek rá erre leb@ssza a telefont.
Nem hiszem el komolyan...
Érett felnőttes viselkedés.
Nem kell vele foglalkozni, ha ennyit nem bír megérteni akkor az a saját szegénységi bizonyítványa.
És ha olyan programom van ahová Őket is viszem mert MÁS is akarja látni nem csak Ők?
Miért nem lehet megérteni?
(NEM másik ffiről van szó)
Akkor ezt mondod: Sajnálom papa, de most a gyerekekkel elmegyünk X-hez, majd jövő héten itthon leszünk, akkor tessék jönni.
Ha ezt sem érti, akkor hagyd, majd megnyugszik.
Nálunk is mindig ez van.
Férjem nagymamája még nagyon fitt és fiatalos, de nagyon messze lakik ( 3 óra vonattal). A gyerekünk a mindene, soha nem tiltottuk tőle, szeretjük a nénit, de néha kiborító!
Egyik este felhív, hogy másnap jönne és mondjuk neki, hogy előbb kell szólnia, mert programunk van. Ekkor elkezd bőgni és közli, hogy akkor csak 5 percre had ugorjon be! Mondom ilyen nincs...nem vonatozhat 6 órát úgy hogy 5 percre jön így mindent le kellett mondani. Mikor itt volt pedig szépen megkértük, hogy ilyet ne csináljon, szóljon előtte 2 nappal és akkor nem lesz baj. Megsértődött és bőgött vagy fél órát...
Nekem ez annyira nem hiányzik komolyan...
Neked nem kell felvenni. Sértődjenek. Majd elmúlik nekik.
Ez az az embertípus, aki azt hiszi, csak róla szól a világ.
Engem az is dühít, ha anyós bejelentkezik reggelre és délben érkezik meg. Miért nem tisztelnek mást annyira hogy figyelembe vegyék ha programja van valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!