Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell megsértődni ha az...

Miért kell megsértődni ha az ember nem ér rá?

Figyelt kérdés

Egyedül nevelem két gyermekemet (1 és 3,5 évesek). A férjem már fél éve nem él itthon. A héten sok az elfoglaltságom és nem érek rá. Eddig szinte mindig ráértem amikor jönni akartak gyereket látogatni, unokázni, biztosítva van MINDENKINEK hogy jöhet. Igazodva az apósom úszásához, baráti programjához, a férjem munkaidejéhez, MINDENHEZ!

Kérdem én most miért kell az emberre rácsapni a telefont ha elmondom a héten nem érek rá mert sok a dolgom. Ez akkora bűn? Szóltam vasárnap h sok a dolgom erre hív most apósom mikor jöhet mondom neki nem érek rá erre leb@ssza a telefont.

Nem hiszem el komolyan...

2012. febr. 29. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Érett felnőttes viselkedés.

Nem kell vele foglalkozni, ha ennyit nem bír megérteni akkor az a saját szegénységi bizonyítványa.

2012. febr. 29. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Attól,hogy te nem érsz rá,a többi családtag lehet együtt a gyerekkel. Vigyék el őket magukhoz,vagy valamilyen programra. De a lakásban is maradhatnak,akkor is ha neked más dolgod van. Nem kell őket őrizgetned.
2012. febr. 29. 10:42
 3/6 A kérdező kommentje:

És ha olyan programom van ahová Őket is viszem mert MÁS is akarja látni nem csak Ők?

Miért nem lehet megérteni?

(NEM másik ffiről van szó)

2012. febr. 29. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ezt mondod: Sajnálom papa, de most a gyerekekkel elmegyünk X-hez, majd jövő héten itthon leszünk, akkor tessék jönni.

Ha ezt sem érti, akkor hagyd, majd megnyugszik.

2012. febr. 29. 10:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is mindig ez van.

Férjem nagymamája még nagyon fitt és fiatalos, de nagyon messze lakik ( 3 óra vonattal). A gyerekünk a mindene, soha nem tiltottuk tőle, szeretjük a nénit, de néha kiborító!

Egyik este felhív, hogy másnap jönne és mondjuk neki, hogy előbb kell szólnia, mert programunk van. Ekkor elkezd bőgni és közli, hogy akkor csak 5 percre had ugorjon be! Mondom ilyen nincs...nem vonatozhat 6 órát úgy hogy 5 percre jön így mindent le kellett mondani. Mikor itt volt pedig szépen megkértük, hogy ilyet ne csináljon, szóljon előtte 2 nappal és akkor nem lesz baj. Megsértődött és bőgött vagy fél órát...

Nekem ez annyira nem hiányzik komolyan...

2012. febr. 29. 12:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Neked nem kell felvenni. Sértődjenek. Majd elmúlik nekik.

Ez az az embertípus, aki azt hiszi, csak róla szól a világ.

Engem az is dühít, ha anyós bejelentkezik reggelre és délben érkezik meg. Miért nem tisztelnek mást annyira hogy figyelembe vegyék ha programja van valakinek?

2012. febr. 29. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!