Hogy lehet ennyi naiv ember akik erre szórják a pénzt?
Figyelt kérdés
van egy ismerősöm aki már több mint 100.000 forintot költött különböző jósokra meg rontás levételre. Hisz benne, lehúzzák össze vissza beszélnek neki és költi a pénz erre. A tévés jósok is nevetségesek.2012. febr. 25. 17:40
1/21 anonim válasza:
Ha ennyi pénze van had költse...
2/21 anonim válasza:
Ezek szerint van neki miből...
3/21 anonim válasza:
Engem nem izgat, mindenki arra költi amiért megdolgozott, amire csak akarja.
4/21 anonim válasza:
Hát költse! Nem az én pénzem, nem zavar. Ha őt ez megnyugtatja ő dolga.
5/21 anonim válasza:
Engem ebben csak az zavar, hogy a társadalomban együtt kell élnem ennyire őszintén buta emberekkel. Ez azért kicsit rémisztő. Aki ilyenbe betelefonál, attól azonnal elvenném a szavazati jogot.
6/21 anonim válasza:
Az a probléma, hogy sok hiszékeny ember van. Akik rontás levételt stb. csinálnak, a többségük csaló, csak sajnos félnek feljelenteni őket, mert szégyellik a naivságukat. Van egy barátnőm, nagyon hisz az ilyenekben. Egyszer valószínűleg a jósnőjének, akit ráadásul állandóan ilyen fogatlan showkba hívtak, hirtelen kellett a pénz. Bement a barátnőmhöz, hogy jósoljon neki. Rögtön a rontáslevétellel kezdte, a barátnőm mondta, hogy nem akar most pénzt adni és nem érdekli. A jósnő megfenyegette, hogy ő add rá rontást. Én egy jót röhögtem és nem engedtem a barátnőmnek, hogy fizessen, de hónapokig félt, hogy biztos megátkozták.
7/21 anonim válasza:
Odáig "fejlődött" a társadalom 2012-re hogy sokszorsan több a buta korlátolt ember mint 60 évvel ezelött!Közel 30 éve volt egy "halottlátó" a televíziócsatornák kikészítették úgyhogy abbahagyta.Erre mi történik ma? A televíziócsatornák terjesztik a szélhámosságot!Nem lehet törvényben kimondani mi a szélhámosság? Nincs ember becsapása?Miért engedik ezt TV-kben?
8/21 anonim válasza:
"Akik rontás levételt stb. csinálnak, a többségük csaló,"
Többségük? 100%!
9/21 anonim válasza:
engem nem zavar és nem is hiszek ezekben,de abban viszont hiszek hogy vannak emberek akik valóban csalók és a többség az sajnos és vannak emberek akiknek vannak ilyen képességeik és nem csak kamuznak,de az kb 1000 ből kb 3-4 ember.
10/21 anonim válasza:
"akiknek vannak ilyen képességeik"
Milyen képességeik? Nem létező dolgokra nem létező képesség kell!Minek járnak emberek iskolába minek tanulnak sok évig ha nem tudják valamire egyértelműen kimondani hogy ez nem valós ez szélhámosság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!