Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyi naiv ember...

Hogy lehet ennyi naiv ember akik erre szórják a pénzt?

Figyelt kérdés
van egy ismerősöm aki már több mint 100.000 forintot költött különböző jósokra meg rontás levételre. Hisz benne, lehúzzák össze vissza beszélnek neki és költi a pénz erre. A tévés jósok is nevetségesek.
2012. febr. 25. 17:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább nézd meg. Ezek tényleg valós dolgokat dolgoznak fel a műsorokban, és a valós jelentéseket mutatják be. Épp ezért mondtam, hogy nem barátok közt színvonalú műsor. Nem fantázia, hanem tényleg papírokkal van alátámasztva, de azt is mondtam, hogy ezek nem jósok, ezeket nem látod a TV-ben telefonhívásra várva.

Nem csak ilyen műsorok vannak rajta, például orvosi esetek is vannak, azok is mind valósak és vannak nem médiumos, hanem sima gyilkossági vagy rablási dokumentumfilmek, Ambrus Attiláról is volt egy műsor az ID Discoveryn.

2012. febr. 26. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!