Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az ember...

Miért van az, hogy az ember kérdez valamit és rögtön leugatják, nekiesnek a válaszadók?

Figyelt kérdés

Pl infó hiányában, vagy úgy gondolják, hogy nekik van igazuk. Ezt lehet szépen finoman is közölni, nem kell rögtön nekiesni szegény kérdezőnek.

Már egy csomó kérdésnél láttam és szerintem szörnyű bunkó dolog, aki ilyet csinál inkább ne is válaszoljon.

2012. febr. 11. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
45%

LEHET azért mert sok a kutyatulajdonos és megszokta a kutyája ugatását?

Lehet ha kevesebb kutya lenne nem ugatnának annyit.

2012. febr. 11. 17:02
 2/6 anonim ***** válasza:
86%

ha értelmesen megfogalmazott,és szépen megírt kérdést teszel föl,akkor nem fognak jönni leugatós válaszok,

próbáld ki, és meg fogsz lepődni,hogy mennyi értelmes válasz jön

2012. febr. 11. 17:06
 3/6 anonim válasza:
39%
Azért, mert rengeteg frusztrált, idegbeteg ember jön ide, akik a neten élik ki magukat. A való világban meg sem mernek mukkanni.
2012. febr. 11. 17:17
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Engem még egyetlen kérdésemnél sem "ugattak le", hanem értelmes válaszokat kaptam.

Persze ehhez meg kell rendesen (érthetö, helyes maygar nyelven) fogalmazni a kérdést, másrészt meg nem olyasmit kérdezni, amit te is meg tudnál keresni a google-ban.

2012. febr. 11. 17:32
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdező tehet arról, ha fontos, a kérdéshez tartozó infokat nem oszt meg.
2012. febr. 11. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Emberek idegállapota.

Ha pl adós nincs munkája stb akkor stresszesek

Ha felidegesítik

Ha nem úgy jönnek össze a dolgok

Pont te vagy a céltábla ilyenkor nem kell magadra venni

2012. febr. 11. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!