Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon mi vezetett oda hogy...

Vajon mi vezetett oda hogy ennyi "sérült" ember legyen?!

Figyelt kérdés

Genetika vagy a nevelés(hiánya)?!Nagyok sok kérdező vagy válaszoló is oltári tudatlanságban szenved vagy gonosz és ha a kettő párosul az még rosszabb?De hol lett elrontva?!

pl.az abortuszra havonta járó nők,vagy a pasik akik azt gondolják hogy a nő=tehén...

2012. febr. 7. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Manapság már nincsenek enviromentalista és ináttista emberek, hiszen tudjuk, hogy mindkét nézet "helyes". Tehát a genetika és a környezet kölcsönhatásán múlik az intelligenciahányadosunk.
2012. febr. 7. 15:10
 2/6 anonim ***** válasza:
a média eladható termékei
2012. febr. 7. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem. Ki jár havonta abortuszra?
2012. febr. 7. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:
hallod én ismertem egy cigány nőt aki 3-4 havonta járt abortustra, szóval az abortuszklinikán már úgy köszöntek neki hogy jónapot imréné!:DD hát méhnyakrákja lett és meghalt:(
2012. febr. 7. 18:26
 5/6 anonim ***** válasza:
Az nagyon buta ember lehet aki megismétlődve abortuszra jár. Ennyit még egy 10 orgazmusos szex sem ér meg, nem hogy egy sz*r...
2012. febr. 8. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:

A tudatlanság hiánya abbol fakad, hogy a mai gyerekek nem érdekli semmi és a gyengébb iskolákban meg már nem is próbálkoznak a tanárok vagy ha mégis akkor is hasztalan. Ha meg erősebb iskolába jár a gyerek onnan meg kirugják és megy a gyengébbe.

A húgom most hetedikes és folyton baszogat, hogy minek tanulok (am 11-es vagyok), mert majd ha megyek dolgozni akkor úgyse érek vele semmit.

Szóval a mai gyerekek nagyrésze el van kényeztetve és még arról sincs fogalmuk, hogy mi a munka. Lehet, hogy az elmúlt 15-20 évben sokkal könnyebb lett a suli, de munka nem, épp ellenkezőleg, viszont a mai kölykök azt hiszik, hogy ó "ellazázom" a sulit majd a munkehelyen is lazulok.

2012. febr. 8. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!