Epidurális érzéstelenítésnél, szülés közben nem okozhat gondot az ember hátába vezetett cső?
Sziasztok!
Tudom, hogy valószínűleg buta kérdés, de nyugtassatok meg:)
Nem a szúrástól félek, hanem attól, hogy a szülés alatt nem-e fog valamilyen gondot okozni a hátamból kiálló cső...
Esetleg elmozdulni (gondolom fájni nem fájhat), vagy ilyesmi...
De lehet, hogy már mindentől parázok...
Párom egy lágyéksérv műtéthez kapott hasonló érzéstelenítőt (ott nem marad bent cső, csak beszúrják és kész), de neki fél évig fájt a háta, ha lehajolt és néha még most is érzi, pedig már 2 év telt el.
Nekem spinális volt, nem epidurális. Azaz egy érzéstelenítő injekció, utána lett volna még 1 szúrás, amiből sajnos 6 szúrás lett mert nem találták a kellő pontot :( Igaz nekem császárom volt. A vége az lett hogy autoimmun betegségemet előhozta ez a dolog, és elveszítettem a látásomat az egyik szememre. ( előtte nem voltam autoimmun beteg )
Most újra császárom lesz, de már csak altatással engedi az immunológus, akihez a betegségem kezdete óta járok ( 350 km-re van tőlünk...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!