Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van ennyi bunkó ember?!...

Miért van ennyi bunkó ember?! Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sok álláshirdetésre jelentkeztem, pályakezdő vagyok és munkát szeretnék találni. Számtalan helyre elküldtem az önéletrajzom és még csak vissza se írnak, hogy köszönjük nem Önt választottuk stb. Elolvassák mert jön a visszaigazoló e-mail és nem válaszolnak vagy nem is küldenek visszaigazolást egyáltalán. Nem szoktam olyan helyekre jelentkezni ami nem felel meg a végzettségemnek mert amik a feltételek mindig megfelelek. Középfokú végzettség stb... Sőt volt már, hogy gyári munkára is jelentkeztem illetve takarítőnőnek (!) ahova elvileg azonnali kezdéssel keresnek embereket de vissza se írtak. Pedig az csak egy gyár nem holmi puccos munkahely. Elég idegesítő számomra mikor elküldöm a fényképes önéletrajzom és rá pár napra ugyanúgy hirdetik még mindig az állást, de válaszolni nem képesek. Ma már írtam az egyik ilyen cégnek akik adtak fel hirdetést idegességemben mégis kit keresnek diplomásokat? Vagy 8 általánossal és szakmunkással rendelkezőket pl ruhaválogató munkára???22 éves csinos fiatal lány vagyok és nem találok munkát pedig ha 50 helyre nem jelentkeztem az 1 hónap alatt akkor egyre sem! Hol élünk kérem???? Nagyon fel vagyok háborodva!
2012. febr. 25. 17:22
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez Magyaroszág...
2012. febr. 25. 17:24
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Ne várj választ. Minden álláshirdetésre van legalább 100 jelentkező.
2012. febr. 25. 17:28
 3/42 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi! Én 23 éves vagyok és ugyanebben a cipőben járok. 8 hónapja keresek munkát, én is mindenre jelentkeztem, ahova megfelelek, és alig pár helyről jeleznek vissza, hogy kösz, de kösz nem.

Kitartás!!!!! Sikerülni fog!!!:)

4/42 anonim ***** válasza:
100%
Most ilyen világ van. Én is munkát keresek, kb. egy éve. Általában nem válaszolnak. De ne add fel, mert lesz egy szép nap, amikor találsz munkát.
 5/42 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, én tavaly csináltam ugyanezt. 4 hónapig voltam munkanélküli, rengeteg önéletrajzot elküldtem, és talán egy-két helyről kaptam választ. Gondolom egy állásra több száz jelentkező van, azért nem válaszolnak mindenkinek külön-külön, bár írhatnának valami sablon szöveget, és azt elküldeni mindenkinek, aki nem felelt meg, vagy valami. Nem tudom milyen munkát keresel, de talán azt is megpróbálhatnád, hogy személyesen elmész a munkahelyekre, és önéletrajzzal a kezedben érdeklődsz, hogy nincs-e álláslehetőség náluk. Miután engem is rábeszéltek erre a módszerre, egyszerre 3 helyre is mehettem volna, előtte 4 hónapig semmi. Szóval hiába kicsit kellemetlen így munkát keresni, de hatásos(abb, mint önéletrajzokat küldözgetni a vakvilágba).
2012. febr. 25. 17:30
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
Én már majdnem 3 éve várom azt a "szép nap"-ot...
2012. febr. 25. 17:31
 7/42 A kérdező kommentje:
Na jó, de oda nem tudom bevinni személyesen az önéletrajzom ahova címet nem írnak csak e-mail címet, hogy hova várják az önéletrajzokat. Amíg nem találok munkát nem tudunk elköltözni a saját lakásomba. :S
2012. febr. 25. 17:35
 8/42 A kérdező kommentje:
1 fizetésből nem lehet megélni (páromé) akkor sem ha nincs hitelünk. Rezsi, kaja meg a berendezkedés is pénz nem kevés...
2012. febr. 25. 17:36
 9/42 A kérdező kommentje:
Én már nem válogatok bármi jó lenne csak legyen már valami úgy vagyok vele...
2012. febr. 25. 17:38
 10/42 anonim ***** válasza:
64%

". Pedig az csak egy gyár nem holmi puccos munkahely+

Egy ilyen szar alja munkahelyeken lehet igazi karriert csinálni,ha van eszed,és értelmes vagy.De ilyen hozzáállással meg se próbáld!

2012. febr. 25. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!