Miért van ennyi bunkó ember?! Bővebben lent
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sok álláshirdetésre jelentkeztem, pályakezdő vagyok és munkát szeretnék találni. Számtalan helyre elküldtem az önéletrajzom és még csak vissza se írnak, hogy köszönjük nem Önt választottuk stb. Elolvassák mert jön a visszaigazoló e-mail és nem válaszolnak vagy nem is küldenek visszaigazolást egyáltalán. Nem szoktam olyan helyekre jelentkezni ami nem felel meg a végzettségemnek mert amik a feltételek mindig megfelelek. Középfokú végzettség stb... Sőt volt már, hogy gyári munkára is jelentkeztem illetve takarítőnőnek (!) ahova elvileg azonnali kezdéssel keresnek embereket de vissza se írtak. Pedig az csak egy gyár nem holmi puccos munkahely. Elég idegesítő számomra mikor elküldöm a fényképes önéletrajzom és rá pár napra ugyanúgy hirdetik még mindig az állást, de válaszolni nem képesek. Ma már írtam az egyik ilyen cégnek akik adtak fel hirdetést idegességemben mégis kit keresnek diplomásokat? Vagy 8 általánossal és szakmunkással rendelkezőket pl ruhaválogató munkára???22 éves csinos fiatal lány vagyok és nem találok munkát pedig ha 50 helyre nem jelentkeztem az 1 hónap alatt akkor egyre sem! Hol élünk kérem???? Nagyon fel vagyok háborodva!2012. febr. 25. 17:22
41/42 anonim válasza:
persze,hogy szólok,ha hallok valamit.De mint írtam én vidéken élek,csak szerencsére sok az ismerősöm akikkel nap mint nap beszélgetek,és ugy emostanában a munkakeresés a fő téma,mint nálad is.Azért tudom,hogy a köfémba is volt felvétel.Ha hallok valamit akkor fogok írni,de ne hagyd abba a keresést.Én a te helyedbe azért még elengednék egy emailt az ismerősödnek,hogy jelentkeztél,és nem e tudna segíteni.Aztán csak lesz benne annyi,hogy ha módjába áll segítsen.A legtöbb helyen így van.Épp tegnap mondta a sógorom,hogy valószínű hozzájuk is kell majd ember(köfém,de ffi munka),és úgy megy,hogy a főnök szól nekik nem e tudnak valakit.Azért gondoltam,hogy el is mehetnél egy-két gyárba,mert nem biztos,hogy hirdetik.Remélem találsz valamit.A pasid sem tud segíteni,Ő hol dolgozik?
42/42 A kérdező kommentje:
Írtam privátot.
2012. febr. 26. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!