Mit csináljak? Sok ember teljsen fére ismer. Azt mondják hogy tiszta nagyképű, bunkó típus vagyok bármint külsőleg. és ha megismernek telejesen más a rólam alkotótt véleményük hogy lehet ezen változtattni?
Sehogy. Az első benyomást sokszor az határozza meg, ha pl. hasonlítasz egy tiszta nagyképű, bunkó ismerősére. Őt juttatod eszébe és kész.
Esetleg az öltözékeden változtathatsz visszafogottabb irányba, általában az szokott lenni a baj.
Mert külsőből ítélnek:
bu*nkó pasi kinézeted van? Hát lehet igen:
-tetovált, kigyúrt, fülbevalós, kövér,mérges tekintetű, rágózós, piercinges, iszákos, bulizós, nagyhangú, sok helyen, topisan öltözött, zselés hajú...stb. ami által külsőből ítélnek az emberek.
Ha ártatlan kisfiús kinézeted van, nem iszol, nem dohányzol , szépen fel vagy öltözve, nincs tetkód, nincs karika a füledben, nyakkendő ing....akkor már máshogy ítélnek.
Hidd el én is találkoztam már aranyos arcú, kicsi, nem züllő pasival aki akkora nagy gerinctelen volt, h csak néztem!
külsőleg hogy lehet bunkónak meg nagyképűnek látszani????
ezek belső tulajdonságok!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!