Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van ennyi bunkó ember?!...

Miért van ennyi bunkó ember?! Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sok álláshirdetésre jelentkeztem, pályakezdő vagyok és munkát szeretnék találni. Számtalan helyre elküldtem az önéletrajzom és még csak vissza se írnak, hogy köszönjük nem Önt választottuk stb. Elolvassák mert jön a visszaigazoló e-mail és nem válaszolnak vagy nem is küldenek visszaigazolást egyáltalán. Nem szoktam olyan helyekre jelentkezni ami nem felel meg a végzettségemnek mert amik a feltételek mindig megfelelek. Középfokú végzettség stb... Sőt volt már, hogy gyári munkára is jelentkeztem illetve takarítőnőnek (!) ahova elvileg azonnali kezdéssel keresnek embereket de vissza se írtak. Pedig az csak egy gyár nem holmi puccos munkahely. Elég idegesítő számomra mikor elküldöm a fényképes önéletrajzom és rá pár napra ugyanúgy hirdetik még mindig az állást, de válaszolni nem képesek. Ma már írtam az egyik ilyen cégnek akik adtak fel hirdetést idegességemben mégis kit keresnek diplomásokat? Vagy 8 általánossal és szakmunkással rendelkezőket pl ruhaválogató munkára???22 éves csinos fiatal lány vagyok és nem találok munkát pedig ha 50 helyre nem jelentkeztem az 1 hónap alatt akkor egyre sem! Hol élünk kérem???? Nagyon fel vagyok háborodva!
2012. febr. 25. 17:22
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell, hogy hirdessenek állást. Csak fogod magad, bemész, és megkérdezed, hogy van-e álláslehetőség. Milyen állást szeretnél kapni?
2012. febr. 25. 17:43
 12/42 fúróferkó ***** válasza:
100%

Az 5.-nek van igaza.

Személyesen kell mindenhova odamenni,előtte megtudni a személyzetis ,vagy a gyártósor főnökének nevét.A névre hivatkozva kell bepofátlankodni minden irodába ,mert az

előszobába ,a recepciópultnál magukat nagyon fontosnak ,mindenhez értőnek tartó csinos 22 éves hölgyek akrnak lerázni.

Manapság egyébként majd minden területnek fékje a számítógép.

A hivatal:"Jöjjön vissza lefagyott,hibaüzenet van ,nekem itt azt írja.."

Az egyszerű polgár:"Már elküldtem 1050 emailt,nem találom a neten segítene valaki,dobjatok egy linket léccci,de bejössz nekem,most munkát keresek itt neten ,de nem találok"

Fel kell kelni a számítógép elől és menni.

2012. febr. 25. 17:48
 13/42 A kérdező kommentje:
Hát már ne is haragudj de egy gyári szalagmunka nem olyan mint egy irodai munkahely tehát nem a puccosabb munkahelyek közé sorolható. Pedig aztán gyárba 8 általánossal rendelkező embereket is felvesznek. Mégis hova menjek be hogy nem keresnek-e munkatársakat ? Pl gyárakba? Fél évet dolgoztam irodában tehát végigjárni minden céget hogy keresnek-e vagy sem lehetetlen.
2012. febr. 25. 17:48
 14/42 A kérdező kommentje:
Mondd már meg nekem, hogy egy e-mail címből te mit derítesz ki? :-)
2012. febr. 25. 17:49
 15/42 anonim ***** válasza:
74%
Azt mondod bármilyen munka jó. Menjél be boltokba, hogy nem-e keresnek eladót, pénztárost, vagy bármit. Sokkal nagyobb esélyed van, ha személyesen mész.
2012. febr. 25. 17:58
 16/42 fúróferkó ***** válasza:
65%
Milyen végzettséged van?eddig hány és milyen munkahelyeid voltak?
2012. febr. 25. 18:01
 17/42 A kérdező kommentje:
Na ha nem diploma és nem szakmunkás akkor mi van még? Érettségim van +pénzügy-számvitelt tanultam 2 évig
2012. febr. 25. 19:29
 18/42 fúróferkó ***** válasza:
100%
Mit jelent az hogy "tanultam 2 évig"?Van róla végzettséget igazoló papír is?
2012. febr. 25. 19:33
 19/42 A kérdező kommentje:
Bizonyítványom van, hogy az év végi jegyeim megvannak 2 évig jártam oda de nem vizsgáztam le, tehát szakmám nincs belöle. De miért is fontos ez?
2012. febr. 25. 20:15
 20/42 fúróferkó ***** válasza:
100%

Nekem egyáltalán nem fontos.

Neked lenne fontos,amikor az "érettségi" bizonyítványodat lobogtatva irodai munkát akarsz találni,mert holmi gyárban csak nem fogsz 22 éves csinos nő létedre robotolni.

A kérdésedet te tetted fel,megpróbáltak válaszolni is .

Az utolsó kérdést én tettem fel hogy lássak valami összefüggést a munkanélküliséged és pökhendiséged között.

Megtaláltam.

2012. febr. 25. 20:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!