Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért van ennyi bunkó ember?!...

Miért van ennyi bunkó ember?! Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon sok álláshirdetésre jelentkeztem, pályakezdő vagyok és munkát szeretnék találni. Számtalan helyre elküldtem az önéletrajzom és még csak vissza se írnak, hogy köszönjük nem Önt választottuk stb. Elolvassák mert jön a visszaigazoló e-mail és nem válaszolnak vagy nem is küldenek visszaigazolást egyáltalán. Nem szoktam olyan helyekre jelentkezni ami nem felel meg a végzettségemnek mert amik a feltételek mindig megfelelek. Középfokú végzettség stb... Sőt volt már, hogy gyári munkára is jelentkeztem illetve takarítőnőnek (!) ahova elvileg azonnali kezdéssel keresnek embereket de vissza se írtak. Pedig az csak egy gyár nem holmi puccos munkahely. Elég idegesítő számomra mikor elküldöm a fényképes önéletrajzom és rá pár napra ugyanúgy hirdetik még mindig az állást, de válaszolni nem képesek. Ma már írtam az egyik ilyen cégnek akik adtak fel hirdetést idegességemben mégis kit keresnek diplomásokat? Vagy 8 általánossal és szakmunkással rendelkezőket pl ruhaválogató munkára???22 éves csinos fiatal lány vagyok és nem találok munkát pedig ha 50 helyre nem jelentkeztem az 1 hónap alatt akkor egyre sem! Hol élünk kérem???? Nagyon fel vagyok háborodva!
2012. febr. 25. 17:22
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
:D Eddig is irodába dolgoztam az érettségi bizonyítványommal nem tudom hol élsz te. Mit gondolsz irodán csak diplomások dolgoznak? :D Elmondom neked középfokúval már felvesznek, de neked ezekszerint nincs ha ezt nem tudod. Én amúgy se mondtam,hogy mindenáron irodába akarok dolgozni mivel irtam, hogy bármi jól jönne. Jó lenne ha olvasnád is amit írok nem csak hülyeségeket írnál.
2012. febr. 25. 20:42
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

Érettségivel ma már nem nagyon van irodai munka,de a gyártósorra felvesznek.Tényleg pökhendi vagy.Hol laksz?

Ha nagyon kell munka és pest környéki vagy,gyere,én felveszlek-gyárba!4 műszak,átlagfizetés!!

2012. febr. 25. 21:16
 23/42 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de maradjunk annyiban, hogy neked egy érettségid van. A nem befejezett iskolák olyanok, mint amit el sem kezdtél volna. Érettségije lassan pedig mindenkinek van, akinek nincs, annak pedig szakmája van.

Szóval elképzelésem sincs mire fel van ilyen stílusod, de ne csodálkozz, ha nem vesznek fel.

2012. febr. 25. 21:28
 24/42 A kérdező kommentje:
Na ne mondd. Mégis tele van mindig az újság,internet hirdetésekkel, hogy irodai munkára keresünk blabla min. középfokú végzettséggel... Még mindig irodába dolgoznék ha nem hagyom ott, de az más téma. Nem Pest megyei vagyok de ha az lennék se dolgoznék nálad, a hátam közepére se kéne ilyen fönök mint te ha valóban az vagy, sajnálom azokat akik nálad dolgoznak. :-) Na ne raboljuk egymás idejét feleslegesen mert ennek a beszélgetésnek már nem látom értelmét. További szép estét ;-)
2012. febr. 25. 21:34
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

Legalább ne keverj össze a többiekkel, az előbb nem én írtam neked.

Középfokú végzettségnek számít az is, ha van egy szakmád + érettségid.

Persze, hogy van egy csomó álláshirdetés, de tudod kit szoktak erre felvenni? Akinek van gyakorlata, vagy épp valami titkárnőszerű sulija (fogalmam sincs milyen papír ez, barátnőm tanult hasonlót), vagy egy ECDL vizsgája, nyelvvizsgája stb.

Mondom, érettségije lassan mindenkinek van.

2012. febr. 25. 21:36
 26/42 anonim ***** válasza:
Sok munkahelyhez kell diploma. a takarítónőnek is.
2012. febr. 25. 22:38
 27/42 anonim ***** válasza:
Mégis némelyik idióta,azt irogatja ezen a fórumon,hogy 'csak akarni kell,és van munka'-na. ezért a fejem szokott felrobbanni a monitor elött.Sőt még leállnak vitázni is ez ügyben.Legfőképpen 'kolopele,és 'zöldkobold az aki szerint van munka, csak keresni kell.A bársonyszékből az ember másképp látja a világot nem?
2012. febr. 25. 23:39
 28/42 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha van 6 OKJs vizsgád lenne amit ELVÉGEZTÉL, az is középfogú végzettségnek számít. Arra a fél éves irodai munkára meg nem vágnék föl, az NEM tapasztalat. Azért nem ír vissza minden munkáltató, mert több ezren (nem százan) jelentkeznek egy munkára, képtelenség követni. Mi is hírdettünk meg állást (külföld), nem lehet követni, csak a tapasztalatot néztük, utána az iskolát és a nyelvet. Tényleg nehéz otthon munkát találni, jelentkeztem én is egy párra hogy vajon visszaírnak e, de semmi (angol, spanyol felsőfokon beszélek, külföldi munkatapasztalattal, vezető pozícióban) és egy recepciós állásra sem vettek volna fel otthon. Ez elég szomorú. De ellentétben veled, kedves kérdező, én mindíg minden mnkát elvállaltam a csomagolást 16-18 órában és a wc pucolást is. 25/L
2012. febr. 26. 01:00
 29/42 A kérdező kommentje:
És ki mondta hogy én nem vállalnám el? Ott írtam hogy BÁRMI. Én is beszélek németül, angolul. Engem nem az idegesített fel , hogy nem reagálnak hanem,hogy tovább hirdetik magukat mikor 2x jelentkeztem. Nehogy már ruhát válogatni ne legyen elég a végzettségem, nem hinném,hogy képesítés kéne egyáltalán ilyenhez... Aki pedig azt írta,hogy ma már szinte mindenkinek van érettségije neki üzenem,hogy tisztába vagyok vele, nem hiába kezdtem el olyan iskolát ami érdekel is és be is fejezem. Továbbá nem neki írtam az elôzô hozzászólásom hanem aki bunkó módon munkát ajánlott. Aki pedig azt állítja, hogy könnyü munkát találni egy barom. Protekcióval meg nagy nyelvvel esetleg...
2012. febr. 26. 07:44
 30/42 anonim ***** válasza:
Igenis könnyű munkát találni,én mindig találtam ha úgy adódott!MCDonaldsba is van mindig felvétel,a gyárak többségébe is,ahol nagy a fruktuáció.Ja,hogy az nem álom meló?A semminél sokkal több!!!!
2012. febr. 26. 09:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!