Miért van ennyi bunkó ember?! Bővebben lent
A lányom is ügyvitelre jelentkezett a Hunyadiba,te is oda jártál?Miért nem vizsgáztál le?
Plusz a héten már másodszor olvastam a Fejér megyeibe a ruhaválogató munkahelyet.Ez a két info elég volt.
Valahogy próbálj bekerülni a ruhaválogatóba,ott nagyon jól keresnek.Nincs senki ismerősöd ott?Sztem el kellene menned személyesen,tudod hol van?Ha nem érdeklődj utána valami módon,ez fontos volna.Ha jól tudom két helyen van vagy volt,az egyik szárazréten.Ruhát is kaptak havi 7 kg-ot,meg a fizetés is jó volt nagyon,plusz amiket találnak a ruhát zsebeibe az sem mellékes.De nagyon sokat kell dolgozni,szombatokon is.
Próbáld a gyárakat is hátha,bár már biztos utána jártál ezeknek.
Az egyik ismerősöm most a köfémbe ment csomagolónak,a pannonjobon keresztül.Menjél el a munkaközvetítőkhöz is.Adott a város,mi falun vagyunk,sztem neked könnyebb volna,ott vagy helyben.Olvastam már felvétel butik ajtóra kiragasztva is.Nyisd nagyra a szemed.
Azt okvetlen írd meg miért nem végezted el a sulit!!!Ez fontos nekem,mint írtam a lányom is oda megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!