Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet ennyi naiv ember...

Hogy lehet ennyi naiv ember akik erre szórják a pénzt?

Figyelt kérdés
van egy ismerősöm aki már több mint 100.000 forintot költött különböző jósokra meg rontás levételre. Hisz benne, lehúzzák össze vissza beszélnek neki és költi a pénz erre. A tévés jósok is nevetségesek.
2012. febr. 25. 17:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hűha, én ennél durvábban is hallottam! :D Egy felnőtt nő és anyja jártak jóshoz. A jósnő megállapította, hogy valami nem tudom én milyen rontás van a nőn, de ő majd kigyógyítja belőle, egy több kezelésből álló kuruzslás keretében. :D Lényeg, hogy ezek az Isten barmai felvettek úgy 4 millió hitelt az első kezeléshez (gondolom előtte is hagytak ott nem keveset...). Ok, akkor érkezett a másik kezelés ideje. Ezek újra elmentek hitelt kérni, és az ügyintéző megkérdezte, hogy mégis mire vennének fel megint (gondolom úgysem kaptak volna másodjára). Aztán elmondták. Na, ekkor a bank tett bejelentést a jósnő ellen, a végén le is tartoztatták, kiderül, elég sok ügyfele volt neki. Akik persze az eset után siránkoztak... Szerintem meg megérdemlik!
2012. febr. 25. 19:11
 12/21 anonim ***** válasza:
*durvábbat
2012. febr. 25. 19:12
 13/21 anonim ***** válasza:

AKCIÓ!Én e-mailben leveszem a rontást :D.

Igen, engem is zavar, hogy ilyen emberek léteznek még ma, mintha a középkorban élnénk.Aki ilyesmiben hisz, azt még sok mindenben - rosszban is- könnyen meg lehet győzni, veszélyesek.

2012. febr. 25. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
Azért szerintem azt túlzás kijelenteni, hogy mindenki hazudik. Külföldön vannak rendőrségek, amik alkalmaznak látnokokat, a Discoveryn szoktak lenni az eredményeik, szóval nem Barátok Közt sztorik. Ők persze nincsenek benne a TV-ben, mint telefonon hívható jósok, de attól én még hiszek benne, hogy vannak olyan emberek,akik egyes nem mindenki számára tudható dolgokat látnak.
2012. febr. 25. 21:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Hát én nem. Amíg nem jön el ide hozzám Kispestre, hogy élőben bizonyítsa nekem, addig tévés hókuszpókusz. Discovery ide vagy oda.
2012. febr. 25. 21:53
 16/21 anonim ***** válasza:
Hát, ahogy gondolod, én tisztelem mindenki véleményét, viszont a hivatalos rendőrségi feljegyzéseket azért én elhiszem :)
2012. febr. 25. 21:54
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is mind csaló.Büntetni kellene őket,ez csalás.Azok meg akik be telefonálnak kapzsik.Várhatják ezerrel a pénz energiát jó létet.A gáz az ,ehhez a nyílvános rabláshoz asszisztálnak a csatornák.Valaki itt azt írta,nem engedné az ilyeneket szavazni.Teljesen egyetértek vele.Hát hol élünk?
2012. febr. 26. 07:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Belinkeled a hivatalos feljegyzéseket? Priviben is jöhet.
2012. febr. 26. 10:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Belinkelném isten bizony, de nem neten szoktam nézni, hanem az ID discoveryn, szóval fogalmam sincs, hogy ez neten hol van fent. Éjfél tájban szokott kezdődni, ha ez segítség.
2012. febr. 26. 13:07
 20/21 anonim ***** válasza:

"Azért szerintem azt túlzás kijelenteni, hogy mindenki hazudik. Külföldön vannak rendőrségek, amik alkalmaznak látnokokat, a Discoveryn szoktak lenni az eredményeik, szóval nem Barátok Közt sztorik. Ők persze nincsenek benne a TV-ben, mint telefonon hívható jósok, de attól én még hiszek benne, hogy vannak olyan emberek,akik egyes nem mindenki számára tudható dolgokat látnak."

És ami a tévében van, az rögtön hihető, csak mert a Discovery adja? Normális rendőrségen biztos, hogy nem vesznek ilyet igénybe, ahogy Uri Geller is soha nem dolgozott az FBI-nak, vagy mittomén mit hazudott össze, hogy hol milyen ügyekben segédkezett. Nem kell mindent elhinni, amit egy műsorban látsz... Az is lehet összevágás, a valóság eltorzítása és máris van egy rakás ember, aki hisz benne...

Ez olyan, mint a szellemek érzékelése valami hülye gépezettel. Látod a tévében, ahogy bohóckodnak, de azért már igaz is? Mikor bárki össze tud olyat vágni, megszerkeszteni házilag? Nyilván nem is igazi rendőrök, akiket ott mutatnak, ennyi...

2012. febr. 26. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!