Hogy lehet ennyi naiv ember akik erre szórják a pénzt?
AKCIÓ!Én e-mailben leveszem a rontást :D.
Igen, engem is zavar, hogy ilyen emberek léteznek még ma, mintha a középkorban élnénk.Aki ilyesmiben hisz, azt még sok mindenben - rosszban is- könnyen meg lehet győzni, veszélyesek.
"Azért szerintem azt túlzás kijelenteni, hogy mindenki hazudik. Külföldön vannak rendőrségek, amik alkalmaznak látnokokat, a Discoveryn szoktak lenni az eredményeik, szóval nem Barátok Közt sztorik. Ők persze nincsenek benne a TV-ben, mint telefonon hívható jósok, de attól én még hiszek benne, hogy vannak olyan emberek,akik egyes nem mindenki számára tudható dolgokat látnak."
És ami a tévében van, az rögtön hihető, csak mert a Discovery adja? Normális rendőrségen biztos, hogy nem vesznek ilyet igénybe, ahogy Uri Geller is soha nem dolgozott az FBI-nak, vagy mittomén mit hazudott össze, hogy hol milyen ügyekben segédkezett. Nem kell mindent elhinni, amit egy műsorban látsz... Az is lehet összevágás, a valóság eltorzítása és máris van egy rakás ember, aki hisz benne...
Ez olyan, mint a szellemek érzékelése valami hülye gépezettel. Látod a tévében, ahogy bohóckodnak, de azért már igaz is? Mikor bárki össze tud olyat vágni, megszerkeszteni házilag? Nyilván nem is igazi rendőrök, akiket ott mutatnak, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!