Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tesztelnéd a párod facebook-on?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesztelnéd a párod facebook-on?

Figyelt kérdés
Mondjuk csinálsz egy ál profilt olyan képpel, ami tudod hogy neki bejön, és írsz neki egy szép kis üzenetet. Nem lennél rá kíváncsi, hogy letagad-e, belemegy-e flörtbe, vagy netán találkába is?
2012. máj. 31. 09:05
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
Én már csináltam ilyet! Nagyon bejött neki a "csaj", de nem ment bele, hogy találkozzanak. Viszont az már utána megpecsételte a kapcsolatunkat, hogy szembesültem vele, hogy más is tetszhet neki. Furcsa érzés volt, pedig ez egyértelmű, hogy a Pasik használják a szemüket, és vannak más iránt is érzéseik. De inkább jobb lett volna nem játszani a tűzzel. Így már nem volt az igazi a kapcsolat, és szakítás lett a vége! Persze nem árultam el, hogy én voltam a másik Nő!
2012. máj. 31. 09:47
 22/56 A kérdező kommentje:

Egyrészt leírtam, hogy egyszeri teszt, nem próbálgatnám állandóan.

Másrészt nem értem, miért érett meg felnőtt attól valaki, hogy megbízik a másikban? Miért bízol meg benne? Szépen tud rádnézni és szépen mondja, hogy drágám bennem megbízhatsz? Nem kell nektek a tett, hogy bízhatsz benne?

Ja, és írtam, fordított esetben ha tényleg egyszeri alkalom lenne, én örülnék neki, hogy miattam ilyet tesz.

2012. máj. 31. 09:50
 23/56 anonim ***** válasza:
hány éves vagy kérdező 14?:D
2012. máj. 31. 09:53
 24/56 Költőnő? ***** válasza:
ez beteges. A bizalom nem így épül/alakul ki és a visszaigazolásnak sem a legjobb módja ez sztem. Én gyerekes megoldásnak tartom
2012. máj. 31. 09:56
 25/56 anonim ***** válasza:
ez a kapcsolat se fog sokaig tartani, meg nagyon gyerek vagy.
2012. máj. 31. 09:57
 26/56 anonim ***** válasza:
Én mindigis gondolkodtam ilyeneken, hogy mi lenne ha ezt tenném, de valahogy nem tudom megtenni, nem tudok hazudni a barátomnak egy ilyen teszt miatt...és nem is akarok...pedig már párszor elkaptam hogy hazudott és a végén bevallotta hogy hibázott, nem bízok benne maximálisan, de mégsem teszek ilyent.Szerencsére az utóbbi időkben tényleg bizonyít és azt akarja hogy bízzak benne, szóval jó úton jár :D amúgy is nem volt nagy dolog amit eltitkolt, csak én filóztam kicsit melléje :D
2012. máj. 31. 10:00
 27/56 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok.

Én is így vagyok ezzel, hogy jó lenne megtenni, de vhogy azért egyelőre nem visz rá a lélek. Majd meglátom még.

De abszolút nem tartom szemét húzásnak akkor sem.

Számomra meg az a gyerekes, hogy a köd miatt lazán megbízol vkiben.

2012. máj. 31. 10:03
 28/56 anonim ***** válasza:

"Irigylem azokat, akik annyitól megbíznak a másikban, hogy az mondogatja.

Persze akkor röhögök, mikor át vannak verve, aztán csak sajnáltatják magukat.:)"

én meg szánom azokat akik az ilyen teszteknek köszönhetően elmarják maguk mellől azt az embert, aki talán érdemes lett volna a bizalmukra.

nem baj, zsák a foltját ugye :) majd elterjed rólad hogy játszmázós vagy, aztán utána nem is tudom ki fog sírni, ha majd senki nem akar kezdeni vele...

2012. máj. 31. 10:07
 29/56 anonim ***** válasza:

Megbízom a csajomban amíg át nem ver egy ilyen alpári trükkel..

Észrevennéd ha mások után kacsingat a pasid.

2012. máj. 31. 10:08
 30/56 anonim ***** válasza:
Nem a köd miatt bízok meg benne, hanem mert ez a normális és ez az alapja egy stabil kapcsolatnak. Nem kell hozzá semmit tenni, egyszerűen ez a természetes, ezért tartom megalázónak, hogy ilyennel próbálkozol. Elsősorban saját magadra nézve megalázó. Ha nem bízol meg benne, hagyd ott, ilyen egyszerű.
2012. máj. 31. 10:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!