Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesztelnéd a párod facebook-on?
Én már csináltam ilyet! Nagyon bejött neki a "csaj", de nem ment bele, hogy találkozzanak. Viszont az már utána megpecsételte a kapcsolatunkat, hogy szembesültem vele, hogy más is tetszhet neki. Furcsa érzés volt, pedig ez egyértelmű, hogy a Pasik használják a szemüket, és vannak más iránt is érzéseik. De inkább jobb lett volna nem játszani a tűzzel. Így már nem volt az igazi a kapcsolat, és szakítás lett a vége! Persze nem árultam el, hogy én voltam a másik Nő!
2012. máj. 31. 09:47
22/56 A kérdező kommentje:
Egyrészt leírtam, hogy egyszeri teszt, nem próbálgatnám állandóan.
Másrészt nem értem, miért érett meg felnőtt attól valaki, hogy megbízik a másikban? Miért bízol meg benne? Szépen tud rádnézni és szépen mondja, hogy drágám bennem megbízhatsz? Nem kell nektek a tett, hogy bízhatsz benne?
Ja, és írtam, fordított esetben ha tényleg egyszeri alkalom lenne, én örülnék neki, hogy miattam ilyet tesz.
hány éves vagy kérdező 14?:D
2012. máj. 31. 09:53
ez beteges. A bizalom nem így épül/alakul ki és a visszaigazolásnak sem a legjobb módja ez sztem. Én gyerekes megoldásnak tartom
2012. máj. 31. 09:56
ez a kapcsolat se fog sokaig tartani, meg nagyon gyerek vagy.
2012. máj. 31. 09:57
Én mindigis gondolkodtam ilyeneken, hogy mi lenne ha ezt tenném, de valahogy nem tudom megtenni, nem tudok hazudni a barátomnak egy ilyen teszt miatt...és nem is akarok...pedig már párszor elkaptam hogy hazudott és a végén bevallotta hogy hibázott, nem bízok benne maximálisan, de mégsem teszek ilyent.Szerencsére az utóbbi időkben tényleg bizonyít és azt akarja hogy bízzak benne, szóval jó úton jár :D amúgy is nem volt nagy dolog amit eltitkolt, csak én filóztam kicsit melléje :D
2012. máj. 31. 10:00
27/56 A kérdező kommentje:
19 éves vagyok.
Én is így vagyok ezzel, hogy jó lenne megtenni, de vhogy azért egyelőre nem visz rá a lélek. Majd meglátom még.
De abszolút nem tartom szemét húzásnak akkor sem.
Számomra meg az a gyerekes, hogy a köd miatt lazán megbízol vkiben.
"Irigylem azokat, akik annyitól megbíznak a másikban, hogy az mondogatja.
Persze akkor röhögök, mikor át vannak verve, aztán csak sajnáltatják magukat.:)"
én meg szánom azokat akik az ilyen teszteknek köszönhetően elmarják maguk mellől azt az embert, aki talán érdemes lett volna a bizalmukra.
nem baj, zsák a foltját ugye :) majd elterjed rólad hogy játszmázós vagy, aztán utána nem is tudom ki fog sírni, ha majd senki nem akar kezdeni vele...
2012. máj. 31. 10:07
Megbízom a csajomban amíg át nem ver egy ilyen alpári trükkel..
Észrevennéd ha mások után kacsingat a pasid.
2012. máj. 31. 10:08
Nem a köd miatt bízok meg benne, hanem mert ez a normális és ez az alapja egy stabil kapcsolatnak. Nem kell hozzá semmit tenni, egyszerűen ez a természetes, ezért tartom megalázónak, hogy ilyennel próbálkozol. Elsősorban saját magadra nézve megalázó. Ha nem bízol meg benne, hagyd ott, ilyen egyszerű.
2012. máj. 31. 10:11
Kapcsolódó kérdések: