Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek jelöl be olyan csaj facen, akit még soha nem láttam?
Ő sem láthatott engem, sőt a képeim is csak az ismerősök láthatják, így mielőtt bejelölt, nem láthatta. Miután visszaigazoltam, ír egy olyan levelet, hogy szeretne jobban megismerni, mert szimpatikusnak tűnök neki, meg kedves aranyos csaj.
Most minek ír valaki ilyet egy vadidegennek, ha még soha nem is látta, és egyáltalán nem is tudja milyen? Szerintem valami kamu lehet az a csaj, valaki biztos szórakozik...
Elég sokan vannak, akik csinálnak fake adatlapokat... Nem tudom mi értelme van.
De elvileg, ha sok embert bejelöl, és sokan nem jelölik vissza, akkor a facebook letiltja őket :)
még ha valódi csaj is lenne akkor sem érdekelne, mert most nincs kedvem csajokkal ismerkedni, max barátkozni de azt sem facebookon.
Amúgy ennek a kamu adatlapnak is mi értelme van nem tudom....
hallod velem pont most volt ugyanez, itthon kockulok mostanság egész nap szal, én örülök neki xD
Egy egész jó csaj érdeklődött meg kijelentette hogy Ő találkozni akar velem :D Eszméletlen nyomulósnak tűnik :D
Még nem volt bnőm szal az ilyeneket szoktam értékelni
F18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!