Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tesztelnéd a párod facebook-on?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesztelnéd a párod facebook-on?

Figyelt kérdés
Mondjuk csinálsz egy ál profilt olyan képpel, ami tudod hogy neki bejön, és írsz neki egy szép kis üzenetet. Nem lennél rá kíváncsi, hogy letagad-e, belemegy-e flörtbe, vagy netán találkába is?
2012. máj. 31. 09:05
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

Valóban, úgy sokkal hihetőbb.

Gondoltam erre is, de sajna nem ismerem a facebookot. Azt meg lehet csinálni, hogy úgy állítom be, hogy ha nem ismerősöm, akkor semmit sem lát belőlem? Mert akkor ez a probléma kilőve.

Üzenetet váltani meg gondolom úgy is lehet, hogy nem jelölöm be ismerősnek.

2012. máj. 31. 09:25
 12/56 anonim ***** válasza:
100%

ez beteges

engem letesztelt a párom. átmentem a teszten. viszont mikor bevallotta, annyira kiakadtam hogy így nem bízik bennem holott nem adtam erre okot, hogy dobtam is.

kellett neki szórakozni

2012. máj. 31. 09:26
 13/56 A kérdező kommentje:

Azért annyira mégsem lehetek beteg, ha már páran megjátszották ezt.:)

Egyébként nem értem, miért dobtad. Letesztelt, átmentél, onnantól fogva megbízott volna benned, mindenki boldog. Legalábbis nálam ez lenne, azért nem tesztelném folyton, elég egyszer.

Sokan ott hibáznak, hogy csak úgy megbíznak a másikban. Szerintem azt ki kell érdemelni, ennyi. Az meg nem kiérdemlés, hogy hónapig mondja, hogy bennem megbízhatsz, aztán szép lassan elhiszed.

2012. máj. 31. 09:31
 14/56 anonim ***** válasza:
Egy ilyen teszt után hiába bízna meg bennem, mert én már nem tudnék benne bízni. Azonnali szakítás lenne a vége egy ilyen tesztnek.
2012. máj. 31. 09:33
 15/56 anonim ***** válasza:
100%
csatlakozom az elottem szolokhoz. ha megtudnam, hogy nem bizik bennem es tesztelget, akkor repulne. AAzonnal.
2012. máj. 31. 09:35
 16/56 anonim ***** válasza:
Ha csinálsz ilyen profilt az én barátomon is kiprobálhatnád :D
2012. máj. 31. 09:35
 17/56 A kérdező kommentje:

:)

Nem értem, miért akadnak ki néhányan ezen.

Egyszeri teszt lenne, + tudnád, hogy bízhatsz benne. Irigylem azokat, akik annyitól megbíznak a másikban, hogy az mondogatja.

Persze akkor röhögök, mikor át vannak verve, aztán csak sajnáltatják magukat.:)

2012. máj. 31. 09:38
 18/56 anonim ***** válasza:

Mi vagyunk annyira érettek, felnőttek, hogy nem teszteljük a másikat, hanem egyszerűen megbízunk benne. Nem tudom, miért olyan bonyolult dolog ez. Mondjuk mi már lassan 2 éve együtt élünk, tehát nem gyerekek vagyunk.

Röhögjél csak másokon, nyugodtan, de ha így állsz hozzá, akkor soha nem lesz egy normális kapcsolatod sem. Azon meg inkább sírni kell, nem röhögni.

2012. máj. 31. 09:41
 19/56 anonim ***** válasza:
Azert akadunk ki, mert ez azt mutatja, hogy nem bizol benne. es ez nalam azonnali szakitasi ok.
2012. máj. 31. 09:41
 20/56 anonim ***** válasza:
84%

tudod miért dobtam? 1) mert nem bízott bennem, holott nem adtam rá okot

2)ezek után én nem tudtam benne bízni és rájöttem, soha nem lennék boldog egy ilyen, őrülten féltékeny emberrel

3) valakivel így szórakozni az én erkölcsi mércém szerint gerinctelenség. ne feledd: azt add másoknak, amit kapni szeretnél! nos én nem ezt szerettem volna kapni, úgy érzem nem ezt érdemeltem és mellesleg, én soha nem tennék ilyet --> tehát ezzel kiderült hogy egymással összeegyeztethetetlen az értékrendünk

4) egy kapcsolat szerintem az őszinteségről, kölcsönös bizalomról szól, nem ilyen pszichopata játszmákról.

mellesleg, van értelme húzni egymás idejét, ha az ő részéről nuku bizalom? még önbizalma sincs az ilyennek ha azt feltételezi hogy otthagyom egy, szerinte jobbért

sőt továbbmegyek: ezzel bizonyította be nekem hogy nem jó, nem éri meg hogy rá pazaroljam az időm.

2012. máj. 31. 09:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!