Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tesztelnéd a párod facebook-on?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesztelnéd a párod facebook-on?

Figyelt kérdés
Mondjuk csinálsz egy ál profilt olyan képpel, ami tudod hogy neki bejön, és írsz neki egy szép kis üzenetet. Nem lennél rá kíváncsi, hogy letagad-e, belemegy-e flörtbe, vagy netán találkába is?
2012. máj. 31. 09:05
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

Sajnos az ő esetében a vakon megbízás nem megy. Tudom, akkor hagyjam el, de nem ilyen egyszerű.

Nekem igenis sokat jelentene egy ilyen teszt. Biztos akkor bennem van a hiba, de nekem elég lenne egy ilyen teszt, és tényleg sokat jelentene.

2012. máj. 31. 10:44
 42/56 anonim ***** válasza:
Nem frankó dolog egyszerűen és kész. Én nagyon dedósnak tartom, hogy a világ idáig fajult, hogy az emberek félrelépegetnek a másik tudta nélkül és ilyenre kellene vetemedni, hogy nyomozz utána. Ha nem érzed 100%-osan, hogy őszinte Veled, akkor tedd ki a lúzert. A másik, meg hogyha lebuksz, akkor nagyon nagyot lehet pofára esni. És egy normális pasi észre fogja venni a turpisságot.
2012. máj. 31. 10:45
 43/56 anonim ***** válasza:
Ez már egy halott kapcsolat...szakítanod kéne.
2012. máj. 31. 10:47
 44/56 anonim ***** válasza:
a jól csinálod nem veszi észre, mert hát ugye hogyan? ha megbizonyosodtál róla, fogod aztán kitörlöd az egészet..
2012. máj. 31. 10:48
 45/56 A kérdező kommentje:

Na itt a probléma, hogy ha egy csinos csaj rád ír, akkor lehet hogy flörtölgetnél vele.

Az én párom még ezt se csinálja.

HOgy ennek ellenére sosem csalnád meg, az csak duma. Ha már olyan jó a flört, onnan már nem sok kell a testi dologhoz.

2012. máj. 31. 10:48
 46/56 anonim ***** válasza:
Ha valaki párkapcsolatban él ne flörtölgessen.
2012. máj. 31. 10:50
 47/56 anonim ***** válasza:
Nézd, nagyon sok férfi az összes lehetséges nővel flörtöl, mert ez az élet része. A nők is flörtölnek a férfiakkal, hidd el. Ha rám írna egy csaj ismeretlenül facebook-on, ha vissza is írnék neki, nem lenne semmi komolyabb eszmecserén kívül.
2012. máj. 31. 11:00
 48/56 A kérdező kommentje:

Akkor itt lesz a bibi.

Nem, még a flört se fér bele egy komoly kapcsolatba. Aztán még én vagyok a gyerekes. Később majd a félrekefélés lesz az élet része gondolom...

Ha én vagyok, ne legyen már szüksége másra, még flört szintjén se.

Persze nézni azt szabad, de ilyen szinten kapcsolatba lépni már nem.

És a félreértések elkerülése végett természetesen ezek ugyanúgy rám is vonatkoznak. Nekem ez a normális.

2012. máj. 31. 11:08
 49/56 anonim ***** válasza:
0%
Hidd el, hogy nagyon sok embernek a munkájához szükséges a flörtölés, mert rengeteg karrieren belül úgy lehet csak megbecsült embernek lenni és előrejutni. El kell fogadnod, hogy ilyen az élet. És attól, hogy valaki flörtöl, még nem fog félrekefélni. Sőt, így fog legkevésbé, mert levezeti a feszültséget, ami felmerülni. A másik, meg ha még csak a facebookon csinálja, az a jó. De ha már élőben van ott két ember, az más. :) És nem lehetsz mindig ott lebukás nélkül a seggében.
2012. máj. 31. 11:13
 50/56 anonim ***** válasza:

Szerintem is gyerekes, beteges dolog tesztelgetni valakit. A kapcsolat alapja a bizalom ha ez nincs kár bele kezdeni. Plusz a kis teszteddel még át is vered, szerintem a hazugság sem a legjobb egy kapcsolatban. Keress olyat akiben teszt nélkül megbízol, nem vétheted meg magad hülye kis tesztekkel a csalódásoktól mert az az élet vele járója. Azt mondtad egyszer csinálsz tesztet, az még nem garancia semmire,lehet most nagyon szerelmes, x idő múlva megcsal és szart sem ért a teszted.

23N

2012. máj. 31. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!