Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesztelnéd a párod facebook-on?
Sajnos az ő esetében a vakon megbízás nem megy. Tudom, akkor hagyjam el, de nem ilyen egyszerű.
Nekem igenis sokat jelentene egy ilyen teszt. Biztos akkor bennem van a hiba, de nekem elég lenne egy ilyen teszt, és tényleg sokat jelentene.
Na itt a probléma, hogy ha egy csinos csaj rád ír, akkor lehet hogy flörtölgetnél vele.
Az én párom még ezt se csinálja.
HOgy ennek ellenére sosem csalnád meg, az csak duma. Ha már olyan jó a flört, onnan már nem sok kell a testi dologhoz.
Akkor itt lesz a bibi.
Nem, még a flört se fér bele egy komoly kapcsolatba. Aztán még én vagyok a gyerekes. Később majd a félrekefélés lesz az élet része gondolom...
Ha én vagyok, ne legyen már szüksége másra, még flört szintjén se.
Persze nézni azt szabad, de ilyen szinten kapcsolatba lépni már nem.
És a félreértések elkerülése végett természetesen ezek ugyanúgy rám is vonatkoznak. Nekem ez a normális.
Szerintem is gyerekes, beteges dolog tesztelgetni valakit. A kapcsolat alapja a bizalom ha ez nincs kár bele kezdeni. Plusz a kis teszteddel még át is vered, szerintem a hazugság sem a legjobb egy kapcsolatban. Keress olyat akiben teszt nélkül megbízol, nem vétheted meg magad hülye kis tesztekkel a csalódásoktól mert az az élet vele járója. Azt mondtad egyszer csinálsz tesztet, az még nem garancia semmire,lehet most nagyon szerelmes, x idő múlva megcsal és szart sem ért a teszted.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!