Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tesztelnéd a párod facebook-on?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesztelnéd a párod facebook-on?

Figyelt kérdés
Mondjuk csinálsz egy ál profilt olyan képpel, ami tudod hogy neki bejön, és írsz neki egy szép kis üzenetet. Nem lennél rá kíváncsi, hogy letagad-e, belemegy-e flörtbe, vagy netán találkába is?
2012. máj. 31. 09:05
1 2 3 4 5 6
 1/56 Marada ***** válasza:
100%
biztos hogy nem
2012. máj. 31. 09:08
 2/56 anonim ***** válasza:
Ha megtudnám, hogy a párom átvágott, azonnal kivágnám a teszt eredményétől függetlenül. Nem ajánlom.
2012. máj. 31. 09:09
 3/56 anonim ***** válasza:
55%
xD milyen kis gonosz vagy! Nem vagy te egy csöppet féltékeny valakire? Amúgy szerintem hülyeség.. látszik nem bízol benne, de hát te dolgod
2012. máj. 31. 09:09
 4/56 A kérdező kommentje:

Nézd, friss kapcsolat, valóban nem bízom meg benne teljesen.

Meg amúgy is, a bizalom nálam nem csak úgy jön, annak ki kell alakulnia. Lehet kicsit szemét dolog, de nagyon is megfelel a célnak.

Amúgy lehet tényleg nem vagyok normális, de fordított esetben kifejezetten örülnék, ha ilyet tenne. Tudnám legalább, hogy fontos vagyok neki.

2012. máj. 31. 09:12
 5/56 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem, ha valakinek nincs félnivalója, akkor nem akad ki ezen.

Én annó úgy jöttem rá, hogy megcsal folyamatosan, hogy nyanakodtam, egy idegen nő barátnőm ráírt, rányomult, és bizony meglepődtem miket írt neki.

Jó szokásom, hogy társkeresőn regisztrálok, de nem párkeresési céllal, hanem a fórumon beszélgetek párkapcsolat témában.Erre a mostani párom regisztrált titokban és tesztelt, de nem jött be neki. :)

23/N

2012. máj. 31. 09:13
 6/56 anonim ***** válasza:
44%
jobb nem kísérteni az ördögöt :)
2012. máj. 31. 09:15
 7/56 anonim ***** válasza:
55%
friss kapcsolatnál megértem. majd lécci írd le mit reagált :)
2012. máj. 31. 09:15
 8/56 anonim ***** válasza:
82%
Ha megtudnám hogy a csajom ilyennel próbálkozik azonnal kivágnám..
2012. máj. 31. 09:16
 9/56 anonim ***** válasza:
28%
amúgy ha igazi profilt akarsz, akkor lehetőleg sok ismerőst szerezz be.. :D sokkal hihetőbb
2012. máj. 31. 09:19
 10/56 A kérdező kommentje:

Még nem tudom, megcsinálom-e, de alapvetően szerintem nem hülyeség a dolog.

Ha nincs takargatnivalód, szerintem ilyenért nem kéne kivágni a másikat.

Szerintem sokan azért háborodnak fel ilyenen, mert félnek az eredménytől, hogy a párjuk mégse olyan kis angyalka.

2012. máj. 31. 09:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!