Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Intelligens férfi vs. Pofozógé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intelligens férfi vs. Pofozógép izomagy. Melyik a kelendőbb a nőknél?

Figyelt kérdés
Azt is érdekel melyik milyen nőnél.
2012. máj. 21. 09:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

7-es vagyok :P

hirtelen ennyi, nem jut eszembe több kritérium

csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nem minden nőnek ugyanaz jön be és nem minden az intelligencia és az izom

ismerek olyan lányt, aki csak a testmagasságra bukik, legyen magas a srác, de ennyi a követelmény, lehet csúnya, ápolatlan, buta is, csak magas legyen

szóval az alacsony igények sem éppen jók

2012. máj. 21. 11:14
 12/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk a túl magas igények hülyeségek, főleg, hogy rengeteg ember aztán másba szeret bele, nem a listájában szereplő tervekbe.

Nagy vonalakban kell legyen elvárás, az is inkább az értékrendre vonatkozzon, a többi később is kialakul magától. (a szerelem se rögtön támad, és ez nem is baj, hogy nem azonnal repkednek a pillangók)

Amúgy, ha ebből a kettőből kell választani, mást nem veszünk figyelembe, akkor az intelligens, egyértelmű.

22/L

2012. máj. 21. 12:12
 13/28 anonim ***** válasza:

Én sportos vagyok és intelligens is boxolok és van pár szakmám, mégse kellek senkinek, de mar nemérdekel.

Nemtudom mikell a nőknek.

2012. máj. 21. 12:20
 14/28 anonim ***** válasza:

13-asnak

Talán nem vagy jó pasi? Az is sokat számít, hogy nézel ki. És ezen a sportolás sem mindig segít, a jóképűség a genetikán múlik.

Az intelligencia meg nem olyan dolog, amit magáról meg tudna állapítani a legtöbb ember.

Ki az, aki azt mondja magáról, hogy unintelligens?

2012. máj. 21. 12:27
 15/28 anonim ***** válasza:
13-as, intelligensnek tartod magad úgy, hogy -az amúgy rövid- hozzászólásodban 5 helyesírási hibát vétettél?
2012. máj. 21. 12:32
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

13. vagyok. Hogy jó pasi vagyok az ténleg relativ, Akkor úgy fogalmazok hogy szimetrikus az arcom :D

Az intelligencia is relativ, de én IQ tesztben még nemláttam helyesírási kérdést, ha már ebbe kötöttél bele.

2012. máj. 21. 15:47
 17/28 anonim ***** válasza:

Ebben meg 10 hiba szerepel. Gratulálok!

Nem tűnsz diszlexiásnak, tehát a trehány helyesírásod oka az igénytelenség és/vagy az alapvető helyesírási ismeretek hiánya lehet. Utóbbi viszont összefügg az intelligenciával, bizony!

2012. máj. 21. 16:16
 18/28 anonim ***** válasza:
Atyaég, neked nincs jobb dolgod, mint a helyesírásomat elemezgetni? Szánalmas hogy valaki az alapján ítéli meg egy másik ember intelligenciáját hogy hogyan ír. Ha ettől függene az intelligencia nagyokos, akkor beletennének helyesírási kérdést is az IQ tesztbe.
2012. máj. 21. 17:30
 19/28 anonim ***** válasza:

# 16-nak

A szimmetrikus az nem egy "m"-el írandó.

Meg még egyéb problémák is vannak a szövegeddel.

Ebből is látszik, hogy aki magáról azt állítja, hogy intelligens, annak nem kell feltétlenül hinni :P

2012. máj. 21. 17:35
 20/28 anonim ***** válasza:

Tehát aki helyesen ír annak magas az intelligencia hányadosa, aki meg nem annak alacsony?

Te idefigyeljél már előző!

Linkelj nekem egy tudományos kutatást, ami ezt alátámasztja, mert én nem találtam!

Addig is ne itt oszd az észt világos!!

És ez szól azoknak az okoskodó hülyegyerekeknek is, akik ezen kicsinyeskednek.

Egy internetes oldalon vagy csetelés során nem a helyesírás az elsődleges szempont és itt az nem minősít semmit és senkit, Bocs, de nem fogok itt úgy írni mintha szakdolgozatot írnák.

2012. máj. 21. 21:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!