Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen, ha egy jóképű, sportos, intelligens férfi 8, vagy ennél több társkeresőn van fent, de eddig még senkivel sem jött össze egyik társkeresőről sem? Beteges dolog?
Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 20:26
2/21 anonim válasza:
Miért lenne beteges dolog? A jóképű az szubjektív, tehát nem tudom, vagy csak egyszerűen nem találtad meg azt a nőt, aki neked kell. Javaslom, hogy ne az interneten ismerkedj. Hány éves vagy, hogy 8 társkeresőn is fent vagy?? 40+?
3/21 anonim válasza:
Jajj az előző kommentemet nem bántásnak szántam, ne haragudj meg, egyszerűen csak furcsállom, mert általában nem szokták a huszonévesek ennyire komolyan venni az internetes társkeresést, hogy fent legyenek 8 oldalon is. Sajnálom ha megbántottalak, nem állt szándékomban :(
4/21 A kérdező kommentje:
Semmi baj, nem bántottál meg :) 30 éves vagyok.
2010. márc. 6. 21:11
5/21 anonim válasza:
Akkor jól sejtettem :) Tényleg restellem magam, elég rossz hangnemben kérdeztem rá, pedig oda szoktam figyelni :)
Szerintem ne az interneten próbálkozz :) Ha valóban úgy van, ahogyan leírtad, akkor biztos vagyok benne, hogy bomlanak utánad a nők, csak nem veszed őket észre :) Ez már nem tinikor, hogy csak a "menők" azok akiknek van barátnőjük. Egy értelmes nőnél igenis sokat számít az, hogy egy férfi intelligens és kulturált. Mióta nincs párod?
21/N
6/21 A kérdező kommentje:
kb. 5 éve. Addig 6 barátnőm volt, de egy sem bírta fél évnél tovább.
2010. márc. 6. 21:38
7/21 anonim válasza:
Hát nézd, akkor valószínű nem találtad még meg az igazit. Úgy sejtem, hogy már nem csak olyan villogós barátnőt szeretnél, ha érted mire gondolok, hanem komolyabb kapcsolatban gondolkozol. Valószínű ezért is várat magára a dolog. Én mindig azt szoktam mondani, hogy ha várni kell rá, hát kelljen várni, de akkor az a valaki legyen is olyan :) Szóval semmi okod elkeseredésre :) Jársz szórakozni? Ott nem próbáltál még ismerkedni? A munkahelyeden dolgoznak nők? Egyéb hobbik? Hátha találnál egy olyan kikapcsolódási lehetőséget, ahol lenne alkalmad ismerkedni :) 21/N
8/21 A kérdező kommentje:
Rengeteget dolgozom, két állásom van, és levelezőn fősulin tanulok. Kikapcsolódni nem igazán tudok, szórakozni nem járok, fiatalabb koromban sem szerettem a diszkókat. Sportolni sportolok, de ott szinte csak férfiak vannak. van 3 nő a csoportban, de ők már házasok.
2010. márc. 6. 22:23
9/21 A kérdező kommentje:
A munkahelyemen 40-50 fölötti nők vannak, vagy házasok, vagy elváltak. Van néhány fiatal, de ők nem tetszenek nekem, ebből 2 foglalt. Az oktatásban dolgozom, nem vagyok jó véleménnyel a kolléganőim idegállapotával kapcsolatban :/ Ha lehet, szakmabelivel nem szívesen kezdek.
2010. márc. 6. 22:26
10/21 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy beteges lenne, és szerintem bátor dolog, hogy fent vagy annyi helyen. Én a válásom óta sem mertem sehol sem regisztrálni, mert bár intelligens vagyok, de se azt, hogy sportos lennék, se azt, hogy szép lennék nem mondhatom el magamról, és amelyik oldalakra felnéztem, ott az összes csaj szépnek mondja magát, én meg csak átlagosig jutottam. Azzal meg, hogy intelligens vagyok, sajnos azokon az oldalakon nemsokra megyek. 27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!